Πάτρα:”Κοιμόμουν και άρχισε να με χτυπάει -Αναγκάστηκα να πηδήξω από το παράθυρο”

 Πάτρα:”Κοιμόμουν και άρχισε να με χτυπάει -Αναγκάστηκα να πηδήξω από το παράθυρο”

Ελεύθερος, με τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόσταση 100 μέτρων, αφέθηκε ο 40χρονος άνδρας από την Πάτρα, ο οποίος φέρετε να επιτέθηκε στη σύντροφό του, πετώντας της βαριά αντικείμενα. Η δίκη πήρε αναβολή λόγω απουσίας της παθούσας. Η γυναίκα ήταν έξω από το δικαστήριο και δήλωσε τρομοκρατημένη, ωστόσο τόνισε πως δεν θέλει να καταθέσει και αφήνει τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα.

Η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 18 Απριλίου. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν το θύμα της ιστορίας και ότι εκείνη τον χτύπησε, κάτι που είχε πει μια μέρα μετά το περιστατικό και ο ίδιος ο κατηγορούμενος. Η διαμάχη, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν, άρχισε για οικονομικές διαφωνίες, καθώς φέρεται να της επιτέθηκε επειδή ξόδεψε 150 ευρώ στο σούπερ μάρκετ.

Αφού τη χτύπησε και άρχισε να της πετάει αντικείμενα, η γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί, πηγαίνοντας μετά να καταγγείλει το γεγονός.

Η γυναίκα μίλησε στις κάμερες, κρύβοντας το πρόσωπό της: «Κοιμόμουν και, όταν ήρθε, άρχισε να φωνάζει και να με χτυπάει και να ζητάει διάφορα πράγματα, και μου πετούσε έπιπλα. Αναγκάστηκα να πηδήξω από το παράθυρο, γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω. Ήταν η μόνη μου ευκαιρία. Τρόμαξα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ και να μιλήσω.»

Σχετικά Άρθρα