Ανατροπή με την καταγγελία βιασμού 15χρονου: Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε σεξουαλική επαφή

 Ανατροπή με την καταγγελία βιασμού 15χρονου: Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε σεξουαλική επαφή

“Καθαρή” είναι η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος μαθητής ο οποίο κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το gegonota.news, δεν προκύπτει επαφή ούτε πάνω από τα ρούχα του μαθητή. Οι τρεις μαθητές βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα στα Δικαστήρια του Βόλου με την παρουσία συνηγόρου και αφού απολογήθηκαν στην εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ασκήθηκε δίωξη μόνο στον έναν μαθητή, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για συνέργεια. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 21 Νοεμβρίου στο Μονομελές Ανηλίκων.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής τους Γ. Σινέλη, οι ανήλικοι ισχυρίστηκαν ότι «ήθελαν να κάνουν πλάκα».

  • Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε σε τριήμερη σχολική εκδρομή των τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου σχολείου του Ν. Πηλίου και ειδικότερα στις 00.10 το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον πατέρα του μαθητή την Κυριακή στο Αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Στη διάρκεια της εκδρομής, όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν μαθητές και συνοδοί καθηγητές και ενώ ο ίδιος κοιμόταν στο δωμάτιο μόνος καθώς ο συγκάτοικός του, περιφερόταν στο ξενοδοχείο και η πόρτα του δωματίου ήταν κλειστή, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του ανήλικο δράστη, μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο έτερο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ανήλικοι δράστες επίσης μαθητές της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου, οι οποίοι γελούσαν με τις πράξεις του πρώτου στον παθόντα.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας – ανηλίκων. Οι γονείς σύμφωνα με παραγγελία εισαγγελέα δεν συνελήφθησαν, ενώ κλήθηκε και μετέβη για εξέταση και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Σχολείου.

Σχετικά Άρθρα