Σταϊκούρας στο συνέδριο ΝΔ: Αποδεικνύεται ότι είμαστε η παράταξη των έργων.

 Σταϊκούρας στο συνέδριο ΝΔ: Αποδεικνύεται ότι είμαστε η παράταξη των έργων.

“Τα τελευταία χρόνια, μέσα σε ένα ασταθές διεθνές περιβάλλον, γεμάτο προκλήσεις και αναταράξεις, η πατρίδα μας ανακάμπτει ισχυρά, αναπτύσσεται βιώσιμα και ισχυροποιείται πολύπλευρα», τόνισε στην ομιλία του στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας. Υπογράμμισε ότι στη μακρά διαδρομή της, η ΝΔ υλοποίησε, με σωφροσύνη και τόλμη, τις μεγάλες στρατηγικές επιλογές για τη χώρα, ενώ τόνισε ότι «η παράταξή μας ήταν εκείνη που σχεδίασε, δρομολόγησε και υλοποίησε μεγάλα και μικρά έργα υποδομών και μεταφορών».

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι από το 2019 μέχρι σήμερα, υλοποιούνται και δρομολογούνται εκατοντάδες μικρά και μεγαλύτερα έργα σε όλη την επικράτεια, κάποια από αυτά εμβληματικά και ταυτόχρονα, προωθούμε, ενεργά, την ηλεκτροκίνηση και ανανεώνουμε τον στόλο των μέσων μαζικής μεταφοράς, με την κυκλοφορία των πρώτων ηλεκτρικών λεωφορείων στην ιστορία της χώρας να προσδιορίζεται για τις επόμενες εβδομάδες.

«Συνεπώς, αποδεικνύεται ότι η ΝΔ είναι η παράταξη των έργων», πρόσθεσε ο κ. Σταϊκούρας.

Τέλος υπογράμμισε ότι η ΝΔ «είναι η μεγάλη και με βαθιές ρίζες στα λαϊκά στρώματα πολιτική παράταξη, που αγωνίζεται για την πολιτική και κοινωνική δημοκρατία, την ανάπτυξη της οικονομίας, την ευημερία της κοινωνίας και την ισχυροποίηση της πατρίδας».

Σχετικά Άρθρα