Χαμός με Έλληνα ποδοσφαιριστή και την ομάδα του για… χατίρι του Νίκου Βέρτη

 Χαμός με Έλληνα ποδοσφαιριστή και την ομάδα του για… χατίρι του Νίκου Βέρτη

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αναμένεται να πληρώσει το «μάρμαρο» του ταπεινωτικού αποκλεισμού της Έκομαξ Κλουζ στο Κύπελλο Ρουμανίας (4-0) από την Κορβινούλ ομάδα Β΄ κατηγορίας.

Ρουμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει δυσαρέσκεια για την κόκκινη κάρτα του 33χρονου χαφ στο 11΄ της αναμέτρησης, ενώ γίνεται αναφορά και σε συναυλία του Νίκου Βέρτη.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Έκομαξ Κλουζ, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας Fanatik , ο πρώην παίκτης της Ρόμα, αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Στο άρθρο γίνεται λόγος για σκάνδαλο, σημειώνοντας πως τα αποδυτήρια της Έκομαξ Κλουζ «βράζουν» λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Ταχτσίδης. Η ρουμανική ομάδα αν και ήταν το φαβορί κόντρα στην Κορβινούλ (ομάδα Β΄ κατηγορίας) εντούτοις συνετρίβη και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Κυπέλλου (4-0).

Στον Ταχτσίδη καταλογίζεται το γεγονός πως αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 11΄ της αναμέτρησης, ενώ γίνεται αναφορά και σε ένα άλλο ματς. Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Έκομαξ Κλουζ – Ραπίντ Βουκουρεστίου (0-1), η οποία διεξήχθη στις 10 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Σε εκείνο το παιχνίδι σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του fanatik.ro, ο Ταχτσίδης αν και βρισκόταν στον πάγκο δέχθηκε κάρτα, συμπληρώνοντας τέσσερις κίτρινες. Έτσι έχασε τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα (17/2, 3-1).

Η ρουμανική ιστοσελίδα αποκάλυψε πως δύο μέρες πριν από το παιχνίδι (15/2), ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν ταξίδεψε με προορισμό την Κραϊόβα, αλλά παρέμεινε στο Κλουζ προκειμένου να παρακολουθήσει την συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη με τον οποίο είναι φίλοι.

Πηγή: sdna.gr

Σχετικά Άρθρα