Αυτή είναι η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο που πλησιάζουν τα 140 εκατοστά

 Αυτή είναι η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο που πλησιάζουν τα 140 εκατοστά

Η Mασί Οκούν, από το Όστιν του Τέξας, μπορεί να υπερηφανεύεται για το ύψος της (2.08 μ.) και τα μακριά της πόδια – το ένα έχει μήκος 1,358 μ. και το άλλο 1,34μ. – και κατέχει το ρεκόρ για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια για τα μακρύτερα πόδια γυναίκας στον κόσμο.

Η 21χρονη έχει γίνει viral στο TikTok όπου μοιράζεται βίντεό της να επιδεικνύει το απίστευτο ύψος της. Κι όπως λέει, μπορεί να δέχεται «πολλές ανάμικτες αντιδράσεις» ωστόσο της αρέσει που είναι μοναδική.

«Αν κάποιος θέλει να σε μισήσει, είναι επειδή δεν καταλαβαίνει» αποκάλυψε η Maci. «Είναι πολλοί αυτοί που με συγκρίνουν με ήρωες από ταινίες τρόμου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ήμουν πάντα ψηλότερη από όλους από το νηπιαγωγείο. Πάντα τους περνούσα όλους ένα κεφάλι. Μάλιστα, κάποια στιγμή, νομίζω ότι ήμουν στη δευτέρα δημοτικού, κάποιος ήρθε και με ρώτησε στην παιδική χαρά εάν ήμουν μαθήτρια γυμνασίου λόγω του ύψους μου».

«Εκείνη την εποχή, μισούσα το ύψος μου γιατί ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο τα παιδιά μπορούσαν να με στοχοποιήσουν. Ωστόσο πλέον, μου αρέσει γιατί είμαι μοναδική».

Υπάρχουν όμως κι άλλα μειονεκτήματα από το ύψος της όπως παραδέχτηκε η Μασί. «Το ότι πρέπει να σκύβω κάτω από κάθε πόρτα, με κάνει να θέλω να αρπάξω ένα σφυρί και να τις σπάσω όλες» είπε.

Η νεαρή γυναίκα δυσκολεύεται επίσης να βρει σύντροφο. Σε ένα μάλιστα από τα βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok αφηγείται πώς οι άνδρες λένε ότι δεν τους αρέσει να τη φιλούν δημόσια λόγω της διαφοράς ύψους τους.

«Προς το παρόν δεν ψάχνω για σύντροφο, αλλά όλες τις φορές που έχω βγει ραντεβού, ειδικά με άνδρες που είναι πιο κοντοί από μένα, απλά ένιωσα ότι δεν ήταν σωστό. Σαν να ντρέπονταν για μένα» αποκάλυψε η 21χρονη.

Υπάρχουν πάντως και εκείνοι οι ακόλουθοί της που επιμένουν πως θα έπρεπε να είναι μοντέλο χάρη στο ύψος της και την ρωτούν πώς βρίσκει ρούχα που να της κάνουν – με την ίδια να λέει πως δυσκολεύεται.

Η Maci Currin με την μητέρα της

«Η εύρεση ρούχων είναι δύσκολη. Ψωνίζω κυρίως από το American Tall, αν και δεν έχουν μακριά παντελόνια που να μου κάνουν. Πρέπει να τα φτιάξω κατά παραγγελία, το οποίο κοστίζει περίπου 250 δολάρια το ένα τζιν. Δεν είμαι φτιαγμένη από χρήματα, επομένως έχω μόνο δύο τζιν που μου κάνουν απόλυτα».

Όσο για το παγκόσμιο ρεκόρ; Η Μασί δεν ανησυχεί για τη διατήρηση του τίτλου. «Έχω το παγκόσμιο ρεκόρ για τα μακρύτερα γυναικεία πόδια εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Το να έχω αυτόν τον τίτλο δεν έχει πια νόημα για μένα. Είναι περισσότερο κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Αν κάποιος θέλει να μου πάρει τον τίτλο, θα ήμουν περισσότερο από ευτυχής» είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα