Σοκάρει η περιγραφή μάρτυρα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

 Σοκάρει η περιγραφή μάρτυρα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για την γυναικοκτονία που έγινε 40 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους. «Το θύμα φώναζε “με κυνηγάει να με σκοτώσει”».

Η γυναικοκτονία της 28χρονης κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο σύντροφό της αποτελεί ένα αδιανόητο περιστατικό, καθώς αποτυπώνει με τον χειρότερο τρόπο, την απουσία προστασίας των γυναικών από τους βασανιστές ακόμα και δίπλα από την αστυνομία.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο τμήμα ζητώντας βοήθεια, λόγω της παρουσίας του πρώην συντρόφου της, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

Οι αστυνομικοί αντί να τη μεταφέρουν σπίτι με περιπολικό, της είπαν να καλέσει το 100 προκειμένου να μεταβεί στο σημείο όχημα της ΕΛΑΣ, με τον δράστη, να την κατακρεουργεί μόλις βγήκε από το τμήμα.

«Το θύμα φώναζε “με κυνηγάει να με σκοτώσει”»

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για το ειδεχθές έγκλημα. Πιο χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Την κυνηγούσε 100 μέτρα, ξεκίνησε από την πλατεία και την κυνηγούσε. Πήγε να του κάνει μήνυση».

Συνέχισε λέγοντας: «Η κοπέλα φώναζε ότι “δέχομαι απειλές, με κυνηγάει να με σκοτώσει”. Ο δολοφόνος φώναξε “θα σε σκοτώσω”. Κράταγε μαχαίρι. Την κάρφωσε στην πλάτη».

Σχετικά Άρθρα