“Πάει αρκετά καλά” λέει η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα – Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

 “Πάει αρκετά καλά” λέει η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα – Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την περιπέτεια υγείας που είχε ο τραγουδιστής.

«Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Εχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεώ και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Εχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα» ανέφερε η Κατερίνα Κόκοτα.

Αναφερόμενη στην κόρη τους, η ίδια τόνισε ότι το παιδί δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό για το τι συνέβη στον πατέρα του και αυτές τις ώρες, την προσέχει η γιαγιά της. «Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα».

“Εγιναν όλα πολύ γρήγορα”

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Ο λόγος για τον στυλίστα του J2US, Κώστα Ζήση. «Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε. Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ηταν ψύχραιμος. Εγιναν όλα πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζήσης.

Σχετικά Άρθρα