Νέο “χτύπημα” Χριστοδουλάκη για ευρωψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – Να μην έχει στοιχεία lifestyle

 Νέο “χτύπημα” Χριστοδουλάκη για ευρωψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – Να μην έχει στοιχεία lifestyle

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» και στον Γιώργο Κουβαρά, λίγες ημέρες μετά την διαφωνία που εξέφρασε με το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκη, επανήλθε με νέα προειδοποιητικά πυρά, τονίζοντας πως «οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle που επικρίνει η κοινωνία».

Ο κ. Χριστοδουλάκης υπενθύμισε ότι έχει διατελέσει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και διαχειρίστηκε το ψηφοδέλτιο των προηγούμενων εκλογών τόνισε με έμφαση ότι «οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle που επικρίνει η κοινωνία».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Χριστοδουλάκης σημείωσε ότι καταθέσει τις απόψεις του στα όργανα του κόμματός για τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, ενώ απαντώντας σε ερώτηση αν έχει αρχηγικές φιλοδοξίες απάντησε με κατηγορηματικό ύφος «Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό. Κακώς θεωρείται ότι έχω αρχηγικές βλέψεις».

Σχετικά Άρθρα