Βελόπουλος: “Εμείς αποκαλύψαμε όσα έγιναν για τη συγκάλυψη – Ποιους καλύπτετε;”

 Βελόπουλος: “Εμείς αποκαλύψαμε όσα έγιναν για τη συγκάλυψη – Ποιους καλύπτετε;”

«Είμαστε εμείς που αποκαλύψαμε όλα όσα έγιναν για τη συγκάλυψη. Θέσαμε ερωτήματα δεν απαντήθηκαν ποτέ» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που πραγματοποιείται στη Βουλή. «Μετέφεραν 300 τόνους χώματος σε άλλο σημείο. Υπάρχει και τρίτο μέρος που πήγαν κάποια μπάζα. Γιατί τα πήγαν εκεί οι εγκληματίες; Γιατί ήθελαν να κρύψουν το έγκλημα. Σήμερα θα πέσουν οι μάσκες όλων» σημείωσε.

«Βουλευτής δικός σας πήγε το μονταρισμένο υλικό στο Πρώτο Θέμα» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνική Λύσης. Πρόσθεσε πως την 1η Μαρτίου 2023 τρία στελέχη του ΟΣΕ βρέθηκαν με ένα μαύρο τζιπ στο χώρο που υπάρχει το καταγραφικό των συνομιλιών.

Ο κ. Βελόπουλος μίλησε για λαθρεμπόριο παράνομων υλικών στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα από εμπορικές αμαξοστοιχίες. «Και αντί να ψάχνουμε γιατί κάηκαν τα παιδιά ασχολείται με τις συμβάσεις. Είναι σημαντικό θέμα αλλά κάηκαν από την έκρηξη»

«Αν μαζεύετε κάθε μπάζο του Σημίτη αυτά θα έχετε. Έχετε μαζέψει κάθε μπάζο του Σημίτη στη Νέα Δημοκρατία» σχολίασε για τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε πως βρέθηκαν τα βαγόνια με το ξυλόλιο που θεωρείται ότι προκάλεσε την τεράστια έκρηξη και την φωτιά. «Ποιον καλύπτετε; Ποιους φοβάστε; Και αν δεν ξέρετε να συμφωνήσουμε. Όλοι να βάλουμε ανεξάρτητους. Αυτά τα αντικείμενα πήγαν σε τρίτη περιοχή. Μιλάμε για συγκάλυψη αίσχιστου είδους. Τέλος τα παραμύθια για την ιστορία των Τεμπών. Μόνο αλήθεια όχι παραμύθια» συμπλήρωσε.

«Αυτή η μεγάλη παράταξη της ΝΔ έγινε παράταξη σημιτικών. Εμείς θα αλλάξουμε την Ελλάδα θέλετε δεν θέλετε. Είμαστε δίπλα στους Έλληνες. Εμείς αγαπάμε τους Έλληνες. Εμείς αγαπάμε την Ελλάδα. Ραντεβού 9 Ιουνίου για το μέλλον της Ελλάδας» κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Σχετικά Άρθρα