Τέμπη/Ξεσπά η μητέρα του μηχανοδηγού: “Το αποκορύφωμα ήταν το ηχηρό χειροκρότημα στον Καραμανλή”

 Τέμπη/Ξεσπά η μητέρα του μηχανοδηγού: “Το αποκορύφωμα ήταν το ηχηρό χειροκρότημα στον Καραμανλή”

Αντιδράσεις προκάλεσε η ομιλία του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας, σε οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. «Το αποκορύφωμα ήταν το ηχηρό χειροκρότημα στον Καραμανλή» , είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του μηχανοδηγού που σκοτώθηκε στη τραγωδία των Τεμπών

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή, του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών που έχασε τη ζωή, μίλησε στην κάμερα του Alpha, σχολιάζοντας και χαρακτηρίζοντας τον Κώστα Καραμανλή ως «αλαζονικό».

«Είχαμε προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

«Το αποκορύφωμα ήταν το ηχηρό χειροκρότημα στον Καραμανλή»

Στη συνέχεια σχολίασε το «αποκορύφωμα» της ημέρας, το ηχηρό χειροκρότημα στον Καραμανλή από τους βουλευτές της ΝΔ.

«Το πιο θλιβερό από όλα, το πιο λυπηρό, είναι ότι κάθε φορά που τελείωνε μία φράση του πήγαινε το βλέμμα στο κοινό του, τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι χειροκροτούσαν», είπε και συμπλήρωσε: «Το αποκορύφωμα ήταν όταν τελείωσε, αυτό το δυνατό και ηχηρό χειροκρότημα το οποίο τρύπησε τα αυτιά των συγγενών και των θεατών. Εμένα με πείραξε και το γεγονός ότι καθόλη τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να κάτσει στην καρέκλα του έδιναν το χέρι. Ποια ήταν η μεγάλη επιτυχία;».

Καταλήγοντας η ίδια τόνισε πως «δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του»:

«Νομίζω πως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να σώσει ότι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, ακριβώς το αντίθετο κατάφερε.

Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το πόρισμα κάποια στιγμή θα δείξει ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσει. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του».

Σχετικά Άρθρα