ΒΟΥΛΗ: “Φωτιές” άναψε η ομιλία Καραμανλή-“Δεν κρύβομαι πίσω από βουλευτική ασυλία”- Πυρ ομαδόν

 ΒΟΥΛΗ: “Φωτιές” άναψε η ομιλία Καραμανλή-“Δεν κρύβομαι πίσω από βουλευτική ασυλία”- Πυρ ομαδόν

Σφοδρή αντιπαράθεση και ομαδικά πυρά της αντιπολίτευσης προκάλεσε η ομιλία του Κώστα Καραμανλή, υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κατά το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο κ. Καραμανλής είπε χαρακτηριστικά «δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» ενώ αργότερα στην ομιλία του τόνισε πως με βάση το Σύνταγμα δεν έχει ασυλία στην υπόθεση των Τεμπών.

Ο κ. Καραμανλής, υπενθύμισε στα κόμματα της Αντιπολίτευσης ότι «ήμουν εγώ ο ίδιος που από τον Οκτώβριο είχα ζητήσει, από όσους με κατηγορούν, να καταθέσουν πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη, δηλαδή να συντάξουν συγκεκριμένο κατηγορητήριο και να έρθουν εδώ να δούμε εάν και ποια βάση έχουν. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Θεσμικά, εδώ στην Βουλή, όχι στα λαϊκά δικαστήρια της τηλεόρασης και των social media»

Ο κ. Καραμανλής απέρριψε τον ισχυρισμό της Αντιπολίτευσης ότι δήθεν ήθελε την έδρα για να έχει βουλευτική ασυλία λέγοντας «ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει», σημειώνοντας ότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι «το θέμα των Τεμπών υπάγεται στο άρθρο 86 του Συντάγματος. Κι εκεί η διαδικασία είναι συγκεκριμένη. Και είτε είμαι βουλευτής σήμερα, είτε δεν ήμουν, τίποτα απολύτως δεν θα άλλαζε. Το ξέρετε, αλλά επιλέγετε να λέτε ψέματα».

Σε προσωπικό τόνο, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι «σε όλη μου τη διαδρομή άσκησα πάντα τα καθήκοντά μου με ευσυνειδησία, εντιμότητα και ηθική. Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε και να φοβηθώ. Στέκομαι εδώ και σας κοιτώ στα μάτια. Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη αυτών που χάθηκαν και στις οικογένειές τους. Όποιος έχει πραγματικές κατηγορίες για εμένα με αποδείξεις, ας σταματήσει να κραυγάζει και ας τις φέρει. Είμαι εδώ. Θα είμαστε εδώ»

Καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έριξε λάσπη στο πρόσωπό του και κατά των πολιτών των Σερρών παρ΄ όλο που παριστάνουν τους δημοκράτες» συμπληρώνατε ότι «πρώτα μου είπαν ότι δεν είχα δικαίωμα να κατέβω στο λαό, στους πολίτες. Μετά επιτέθηκαν στον τόπο μου, τις Σέρρες, μία ολόκληρη ιστορική περιφέρεια. Εκβίασαν ηθικά και κατηγόρησαν τους συμπολίτες μου. Έφτασε πρώην πρωθυπουργός, να κατέβει υποψήφιος στις Σέρρες. Κι όταν οι πολίτες σε συνθήκες ακραίας πόλωσης με τίμησαν με την ψήφο τους, έριξαν λάσπη στο εκλογικό σώμα. Προφανώς, γιατί ο αρχηγός τους δεν εξελέγη και έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ να χάσει και την έδρα του στις Σέρρες”, είπε ο πρώην υπουργός

Απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι “Στόχος σας δεν είμαι εγώ. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας” προσθέτοντας ότι “στις εκλογές του 2023 μιλούσατε για «κάστρα», σήμερα για «τζάκια». Προφανώς, το αντιλαμβάνεστε ως το αντιπολιτευτικό σας παράσημο, ικανό να σας οδηγήσει στην νομή της εξουσίας».

  • Υπογράμμισε ότι η ΝΔ “50 χρόνια μετά την ίδρυση της παράταξής μας, που ισχυροποίησε την Δημοκρατία, που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εγγυάται διαχρονικά τη σταθερότητα, δεν θα παραδώσουμε την χώρα μας στους θυρωρούς των συμφερόντων.”

Κατήγγειλε την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, ενώ επισήμανε ότι με την πρόταση δυσπιστίας τα κόμματα της αντιπολίτευσης “έφτασαν στο απροκάλυπτο αποκορύφωμα του κυνισμού, της πολιτικής εργαλειοποίησης» λέγοντας ότι «οι μάσκες έπεσαν».

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε και για τη σύμβαση 717, λέγοντας ότι «η Αντιπολίτευση με κατηγορεί γιατί η σύμβαση ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του 2023 κι όχι νωρίτερα. Ταυτοχρόνως, η Αντιπολίτευση υιοθετεί και το σκεπτικό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας. Η οποία τι λέει; Ότι η σύμβαση θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί και να ξαναγίνει από την αρχή. Κάτι που αν το έκανα, δεν θα είχαμε, όχι μόνο ολοκληρωμένο έργο, αλλά ούτε καν σύμβαση. Ούτε το Φεβρουάριο του 23, ούτε τον Σεπτέμβριο του 23.” Και διερωτήθηκε “Αποφασίστε: για τι πράγμα φταίω; Που ολοκληρώθηκε ή που δεν ολοκληρώθηκε η σύμβαση; Και για τα δυο δεν μπορεί να φταίω.” Υπενθύμισε ότι η σύμβαση 717 έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το 2016, αλλά ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του 2023, αφού η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να ξεκολλήσει το έργο. “Αν κάποιοι καθυστέρησαν, είναι όσοι είχαν την ευθύνη το 2016, το 2017, το 2018. Γιατί αν μπορούσε και αν έπρεπε να διακοπεί η σύμβαση, ήταν έως τότε. Όμως ούτε την τελείωσαν, ούτε τη σταμάτησαν. Κι επιπλέον, ενέπλεξαν το ελληνικό δημόσιο ως υπαίτιο των καθυστερήσεων και προχώρησαν και σε συμπληρωματική σύμβαση, εγκεκριμένη από το Ελεγκτικό Συνέδριο”, τόνισε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε: “Κι έτσι αν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διέκοπτε την 717, το ελληνικό Δημόσιο θα επέστρεφε χρήματα και στην Ευρώπη και στους εργολάβους.” Ο κ. Καραμανλής εξήγησε πως όταν έφτασε στα χέρια του η σύμβαση όφειλε να την ολοκληρώσει και να δώσει την παράταση, διαφορετικά το Δημόσιο θα έχανε εκατομμύρια και – το κυριότερο – κανένα έργο δεν θα υπήρχε σήμερα».

Ο κ,. Καραμανλής απάντησε όμως και στην κατηγορία της Αντιπολίτευσης ότι δήθεν η Κυβέρνηση έχει επινοήσει κάποια θεωρία του ανθρώπινου λάθους, λέγοντας ότι «επτά φορές παραβιάστηκε ο Γενικός Κανονισμός Κυκλοφορίας» Σημειώθηκαν είπε «πολλά τα μοιραία λάθη, όχι ένα δυστυχώς. Και αυτό δεν είναι θεωρία, αλλά πέραν των άλλων βασίζεται και σε ομολογία. Δεν είναι θεωρία, ότι τη μοιραία νύχτα υπήρξε ακολουθία, συσσώρευση λαθών. Επτά φορές παραβιάστηκε ο Γενικός Κανονισμός Κυκλοφορίας. Αυτός που οι ειδικοί χαρακτηρίζουν ως το «Ευαγγέλιο» για το σιδηρόδρομο. Η κατ’ εξακολούθηση παραβίαση του κανονισμού, μετά βεβαιότητας προκάλεσε την τραγωδία»,

Ο κ. Καραμανλής είπε ότι «νομίζετε ότι δεν θα έδινα τα πάντα, για να ζουν ακόμα αυτοί οι 57 άνθρωποι;, «Κατηγορείτε κι εμένα για συγκάλυψη, ενώ παραιτήθηκα αμέσως κι ένας λόγος ήταν να μην μείνει καμία σκιά στη διερεύνηση του τραγικού δυστυχήματος. Ανέλαβα την πολιτική ευθύνη που είναι εξ’ ορισμού αντικειμενική», είπε ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Και πρόσθεσε « σας μιλάω μέσα από την ψυχή μου ως άνθρωπος και ως πατέρας». Ο κ. Καραμανλής υπενθύμισε ότι από την πρώτη στιγμή, τόσο ο ίδιος, όσο και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας.  “Εμείς δεν παίξαμε πολιτικό θέατρο, όπως έκαναν άλλοι στην τραγωδία στο Μάτι”, υπογράμμισε. 

Δήλωσε επίσης ότι: “Σίγουρα δεν είμαι σαν τους πολιτικούς που μετά από μία εθνική τραγωδία έλεγαν ότι όσο κι αν ψάχνουν δεν βρίσκουν κάτι να έκαναν λάθος.Γι’ αυτό και με πονάει περισσότερο ότι δεν καταφέραμε να ξεριζώσουμε αυτή τη νοοτροπία της ανευθυνότητας, που οδήγησε σε τόσα λάθη ή παραλείψεις εκείνη τη μέρα.”

Ανδρουλάκης: Είστε συνένοχοι του Καραμανλή

Την παρέμβαση του Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσε η ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Ν.Δ, το ύφος του κ. Καραμανλή δείχνουν ότι το κόμμα που κυβερνά έχει μηδενική ενσυναίσθηση», θυμίζοντας του 57 νεκρούς του δυστυχήματος των Τεμπών.

Σε έντονο ύφος είπε πως «βλέπουμε χειροκροτήματα και χαμόγελα για τον άνθρωπο που έλεγε από το βήμα της Βουλής ότι είναι ντροπή θα θέτετε θέμα ασφαλείας του σιδηροδρόμου» τονίζοντας πως «δεν έπρεπε να είναι υποψήφιος». Εγκάλεσε τον υπουργό Μεταφορών ότι δεν είπε «κουβέντα για το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που είχε στο συρτάρι του» αλλά και τον έλεγχο που γίνεται για τα ευρωπαϊκά κονδύλια της σύμβασης 717.

«Αλαζονεία, απεριόριστη αλαζονεία» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προειδοποιώντας του βουλευτές της Ν.Δ πως «σήμερα με τον χειροκρότημα σας σε αυτή την προκλητική τοποθέτηση όλοι μαζί είστε συνένοχοί» και «είστε απολύτως υπεύθυνοι».

Μάλιστα στηλίτευσε ιδιαίτερα μια αναφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε διαπλοκή της αντιπολίτευσης λέγοντας πως «δύο υπουργοί της Ν.Δ έπιναν ποτά την Κυριακή το βράδυ με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Οι δικοί σας υπουργοί ήτανε».

Προσθέτοντας πως «η γραμμή σας και η προπαγάνδα σας κυριαρχεί σε όλα τα media». Επισήμανε κλείνοντας τη παρέμβασή του πως το ΠΑΣΟΚ θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για «να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και ο κ. Καραμανλής και τα γαλάζια παιδιά».

Καλαματιανός: «Ο Καραμανλής ήρθε για να κουνήσει το δάχτυλο»

«Ελπίζαμε ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής θα ήταν λιγότερο αλαζονικός και προκλητικός και περισσότερο ταπεινός.

Οι Έλληνες ζητούν να αποδοθούν ευθύνες και ο κ. Καραμανλής ήρθε για να κουνήσει το δάχτυλο. Υπήρξε αίτημα σύστασης προανακριτικής και κατηγορητήριο και η κυβερνητική πλειοψηφία τα απέρριψε. Πώς λοιπόν λέτε ότι δεν κρύβεστε; Προφανώς και το κάνετε με τη στήριξη των βουλευτών της ΝΔ.

Απερίφραστη δήλωση του κ. Καραμανλή ότι δεν κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το κάνει όμως.

Σας έπιασε ο πόνος για το Σύνταγμα τώρα για να προστατευτεί ο κ. Καραμανλής».

Καραθανασόπουλος: Δεν σας προστατεύει η βουλευτική ασυλία αλλά ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Για θράσος και προκλητικότητα του πρώην υπουργού έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, στην παρέμβασή του. «Θράσος και προκλητικότητα Καραμανλή. Ποιος ευθύνεται που ο σιδηρόδρομος στα Τέμπη βρισκόταν στη δεκαετία του 1960. Ότι δεν λειτουργούσε κανένα μέτρο ασφαλείας; Ότι τέσσερις συμβάσεις που έτρεχαν δεν είχαν ολοκληρωθεί; Δεν ευθύνεται ο υπουργός;

Ότι δεν υπήρχε το απαραίτητο προσωπικό; Ούτε γι’ αυτό έχει ευθύνη; Πρόκειται για μια προκλητική στάση η τοποθέτησή σας και σήμερα. Αξιοποιήσατε και κρυφτήκατε πίσω από τον Σπίρτζη. Τι είπε; Ότι δεν συνδέεται με τα Τέμπη η σύμβαση 717. Πλυντήριο η δήλωση για την κυβέρνησή σας. Αυτή τη διάτρητη σύμβαση, προσπαθούσατε να την εκτελέσετε;

Γιατί υπήρχαν αυτά, που τα ξέρατε πολύ καλά; Τα λόμπι οδήγησαν στο να μην ολοκληρωθεί καμία σύμβαση. Κρυφτήκατε πίσω από την ΕΕ. Η ΕΕ ευθύνεται βαρύτατα για το έγκλημα. Δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη από την Ευρωπαία εισαγγελέα. Η έλλειψη ασφάλειας στους σιδηρόδρομους είναι διαχρονική. Καταλήξαμε σε κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα που βαραίνουν και εσάς και τους προηγούμενους.

Υποκρισία να λέτε ότι παραιτείστε από τη βουλευτική ασυλία. Δεν σας προστατεύει η βουλευτική ασυλία αλλά ο νόμος περί ευθύνης υπουργών».

Κωνσταντοπούλου: Τολμάτε να αντικρύσετε τις οικογένειες;

«Τελικά είστε αθώοι του αίματος κι εσείς και ο κ. Μητσοτάκης… Τολμάτε να αντικρύσετε τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών;» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, απαντώντας σε όσα είπε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής από τη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας για τα Τέμπη.

«Λέτε ότι δεν κρύβεστε αλλά σας κρύβουν και σας προστατεύουν οι δικοί σας και σας έδωσαν και ψήφο ασυλίας στις 23 Νοεμβρίου» συνέχισε και στη συνέχεια «έκανε παρατήρηση» στον πρώην υπουργό Μεταφορών, λέγοντας ότι κοιτάζει το κινητό του. «Μπορεί να έχετε μήνυμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πώς αποφασίσατε από κοινού, έχοντας σχέση με τον θάνατο 57 ανθρώπων να ξαναείστε υποψήφιος; Εγώ πρώτη είπα πόσο ανήθικο είναι να βάλετε στην πλάτη των πολιτών των Σερρών την ευθύνη για την αθώωση σας» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Τολμάτε να μιλάτε για το τι παραλάβατε και τι παραδώσατε; Να ελεγχθούν και οι προηγούμενοι, εμείς δεν έχουμε αντίρρηση, αλλά την πρόταση για προανακριτική -στην οποία θα ελέγχονταν και οι προκάτοχοί σας- την καταψηφίσατε. Εσείς και ο κ. Μητσοτάκης σέρνετε το κόμμα στον βωμό της ποινικής και πολιτικής ευθύνης» κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι τρεις ερωτήσεις του Τσακαλώτου

Τρεις ερωτήσεις απηύθυνε στον πρώην υπουργό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Άκουσα με προσοχή τον Καραμανλή. Μας είπε ότι σκέφτεστε κάθε μέρα. Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Θα ήθελα αν μπορεί να μας δώσει κάποιες απαντήσεις τι σκεφτόταν. Δεν νομίζω ότι είναι ρητορικές. Σκεφτήκατε πως ίσως ήταν λάθος στην περιβόητη επιτροπή να πείτε «ντροπή» σε δύο βουλευτές που σας έλεγαν για θέματα ασφάλειας;

Έχετε σκεφτεί ότι με την έκθεση – αναφορά που βάλανε θέματα που είναι στο δικό σας το πόρισμα της Εξεταστικής ότι έπρεπε να κάνετε κάτι. Τα πήρατε; Τα διαβάσατε; Τα διαβάσατε και τα απορρίψατε; Όταν σκέφτεστε αυτά που σκέφτεστε, αυτά που ονομάζει ο Βορίδης συστημικά προβλήματα θα μπορούσατε να τα είχατε λύσει πριν την τραγωδία. Είναι ερωτήματα που θα έχει πάρα πολύς κόσμος».

Νικόλαος Βρεττός: Θλιβερή η ομιλία – απολογία του

Τέλος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νίκης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα μπορούσε δηλαδή να μην έρθει στην Εξεταστική Επιτροπή; Η ομιλία – απολογία που ακούσαμε ήταν θλιβερή. Επί υπουργίας και εποπτείας του, συνέβη το μεγαλύτερο έγκλημα στους σιδηρόδρομους. Έγκλημα που διενεργήθηκε σε τρεις φάσεις και έχει για όλες ευθύνη».

Κασσελάκης για Καραμανλή: “Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε – Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση”

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για το θερμό χειροκρότημα που επιφύλαξαν οι γαλάζιοι βουλευτές στον Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή μετά την ομιλία του εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε». Το παρατεταμένο όμως χειροκρότημα όλων των βουλευτών της ΝΔ δείχνει το συνολικό πολιτικό τους μέγεθος» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

«Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση. Είναι πλέον συνυπεύθυνοι».

Βορίδης: Σφοδρή επίθεση σε Ανδρουλάκη Κωνσταντοπούλου

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης κατά των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της Πλεύσης Ελευθερίας, Νίκου Ανδρουλάκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Βορίδης επιστρέφοντας το γάντι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία νωρίτερα υποστήριξε ότι τα χέρια των κυβερνητικών μελών είναι βουτηγμένα στο αίμα, αποκάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου «επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας».

«Σας έχω εξηγήσει ότι είναι ζήτημα ονειρώξεως η θέση του λαϊκού κατηγόρου. Μάλιστα για εσάς οι δίκες θα ήταν και σύντομες. Θα τον βλέπατε θα τον κρίνατε ένοχο -κρίμα που δεν έχουμε θανατική ποινή- και θα τον βάζατε ισόβια, όποιος και αν ήταν» είπε ο υπουργός.

Συνέχισε λέγοντας ότι «είστε η εκπροσώπηση και η επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας. Δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να έχω ακούσει ή συνομιλήσει σε κοινοβούλιο ή αλλού. Σε κοινοβούλια όλου του κόσμου που να μετέρχεται τέτοια επιχειρήματα. Να μας μιλάτε για τα θύματα μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτείτε το συναίσθημα της στιγμής. Επιτομή της χυδαιότητας άνευ προηγούμενου. Οι συνάδελφοι μου κάνουν ασκήσεις αντοχής για να αντέξουν τέτοιο βάθος χυδαιότητας».

Ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Όλοι συμφωνούμε ότι το δυστύχημα έχει γίνει και εξαιτίας ανθρωπίνου σφάλματος. Σε αυτό όλοι συμφωνούμε. Επίσης, όλοι έχουμε συμφωνήσει -ο καθένας με επιμέρους παρατηρήσεις – ότι υπήρχαν συστημικά και διαχρονικά προβλήματα στον σιδηρόδρομο. » Σας ρωτώ ευθέως, γι αυτά τα διαχρονικά προβλήματα θεωρείτε ότι υπάρχει ποινική ευθύνη του κ. Καραμανλή; Καταθέστε πρόταση προανακριτικής για να δούμε τα αδικήματα και τα νέα στοιχεία».

Παράλληλα, ο υπουργός αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ μετά τις καταγγελίες του Μαξίμου που το συνέδεσε με οικονομικά συμφέροντα.

«Ξυπνήσατε Κυριακή μεσημέρι και αποφασίσατε να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας για το δημοσίευμα μιας εφημερίδας ενώ δεν το είχατε κάνει σε άλλα θέματα όπως στις υποκλοπές. Ναι η σχέση προκαλεί συνειρμούς για την σχέση σας με το συγκεκριμένο συγκρότημα. Επιλέξατε συμμάχους εκδοτικούς και οικονομικούς.

» Αυτό είναι σήμερα η πρόταση δυσπιστίας και γίνεται γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ισχυρή και πρέπει να αποδυναμωθεί» είπε.

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πήρε τον λόγο από το βήμα της Βουλής μετά την ομιλία Καραμανλή ξεκίνησε απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι «ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού με πήρε τηλέφωνο και με εξουσιοδότησε να αναφέρω εδώ στη Βουλή ότι όλα αυτά που λέτε είναι ακραία και συκοφαντικά».

«Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη. Υπάρχει ένα δυστύχημα. Κάθε φορά που φωνάζετε αποδεικνύετε πόσο χυδαία ψεύτρα είστε. Φωνάζετε ”αθώος” για να με προβοκάρετε», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης προς την κ. Κωνσταντοπούλου. Κατά την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να αναφωνεί «αθώος».

«Το μόνο που σας νοιάζει είναι το πώς θα ρίξετε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά Άρθρα