Οι μυστικές συναντήσεις βασιλιά Καρόλου και Κέιτ Μίντλετον -Ενωμένοι στη μάχη τους

 Οι μυστικές συναντήσεις βασιλιά Καρόλου και Κέιτ Μίντλετον -Ενωμένοι στη μάχη τους

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο βασιλιάς Κάρολος και η νύφη του Κέιτ Μίντλετον δίνουν ενωμένοι στη μάχη τους με τον καρκίνο. Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail ο Βρετανός Μονάρχης είχε ένα ιδιωτικό γεύμα με την Κέιτ Μίντλετον την ημέρα πριν αποκαλύψει τη διάγνωση του καρκίνου στον κόσμο.

Ο 75χρονος Βασιλιάς ταξίδεψε από το Λονδίνο στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Πέμπτη για να συμπαρασταθεί στην «αγαπημένη» του νύφη. Πιστεύεται ότι η πριγκίπισσα Κέιτ, ήθελε να εκμυστηρευτεί στον Κάρολο για το πώς αντιμετώπιζε τον δικό της αγώνα ενάντια στην ασθένεια, ανέφερε η Sun.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συζήτησε επίσης με τον πεθερό της για το βίντεο όπου την δείχνει να κάθετε σε ένα παγκάκι και να ομολογεί στο έθνος για το «τεράστιο σοκ» της όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο.

Μήνες νωρίτερα, ο Κάρολος είχε φορέσει τη ρόμπα του και είχε πάει στο δωμάτιο της Κέιτ στο νοσοκομείο, την περίοδο δηλαδή που νοσηλευόταν και ο ίδιος, για να παρηγορήσει την πριγκίπισσα αναφέρουν χθεσινά δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου.

Συγκινημένη η Κέιτ από τα μηνύματα υποστήριξης

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ και ο σύζυγός της, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει αφότου η ίδια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, δήλωσε χθες Σάββατο εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Σχετικά Άρθρα