Στο Σαν Φρανσίσκο για την επιστολική ψήφο η Κεραμέως

 Στο Σαν Φρανσίσκο για την επιστολική ψήφο η Κεραμέως

Από το Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησε την ενημερωτική της εκστρατεία στις ΗΠΑ η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως. Από την πρώτη της κιόλας επαφή με την Ομογένεια η υπουργός ένιωσε τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας, καθώς πλήθος Ελλήνων που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Καλιφόρνια εδώ και δεκαετίες, καθώς και συμπολίτες μας που μετακόμισαν πρόσφατα εκεί λόγω σπουδών, ερευνών και αναζήτησης μίας καλύτερης επαγγελματικής στέγης – στην περιοχή εδρεύει η «Μέκκα» της τεχνολογίας Silicon Valley – έσπευσαν να συμμετάσχουν στην ενημερωτική εκδήλωση για την επιστολική ψήφο που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο στο Σαν Φρανσίσκο.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν Έλληνες κάθε ηλικίας, τους οποίους η Κεραμέως ευχαρίστησε εγκαρδίως, μεταξύ των οποίων και ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος. Η υπουργός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τα στελέχη του Προξενείου για την άρτια διοργάνωσή της εκδήλωσης. Επόμενος σταθμός για την υπουργό το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Η ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πρώτος σταθμός στην επίσκεψή μας στις ΗΠΑ για ενημέρωση σχετικά με την επιστολική ψήφο, το Σαν Φρανσίσκο. Στην Καλιφόρνια μένει σημαντικός αριθμός Ελλήνων πολιτών που είτε είναι αρκετές γενεές στη χώρα είτε έχουν έρθει πιο πρόσφατα πχ για σπουδές, για έρευνα, για δουλειά στη Silicon Valley.

Και ναι μεν είναι πολύ μακριά από τη χώρα μας, αλλά η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει και εδώ δυνατά! Ήταν πολύ συγκινητική η προσέλευση Ελλήνων πολιτών στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο για την επιστολική ψήφο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον τους, όπως και το προσωπικό του Γενικού Προξενείου για την εξαιρετική διοργάνωση και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμο για την παρουσία του».

Σχετικά Άρθρα