ΠΑΜΑΚ: Καταδικάζει την επίθεση με μπογιές στον Αγοραστό

 ΠΑΜΑΚ: Καταδικάζει την επίθεση  με μπογιές στον Αγοραστό

Την επίθεση εναντίον του αν. καθηγητή του ΠΑΜΑΚ και πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνου Αγοραστού καταδικάζουν οι πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος.Η επίθεση έγινε από εξωπανεπιστημιακούς που δεν γνώριζαν ούτε τους χώρους του Ιδρύματος, ούτε κατ’ όψιν τον κ. Αγοραστό.

   «Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καταδικάζουν απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση με μπογιές εναντίον του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Κωνσταντίνου Αγοραστού.

Η επίθεση έγινε από εξωπανεπιστημιακούς που δεν γνώριζαν ούτε τους χώρους του Ιδρύματος, ούτε κατ’ όψιν τον κ. Αγοραστό. Αφού τελικά τον εντόπισαν, έπειτα από την καταδρομική εισβολή τους στο γραφείο του, τράπηκαν σε φυγή» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΜΑΚ.

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής (22/3) ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο κ. Αγοραστός βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εκεί όπου είναι αναπληρωτής καθηγητής, όταν στις 11 σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν τέσσερις εξωπανεπιστημιακοί και του επιτέθηκαν κατά πρόσωπο, ρίχνοντάς του μπογιές.

Μάλιστα όταν προέβησαν σε αυτή την κίνηση, τον ρωτούσαν: «Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;».

Σχετικά Άρθρα