Σοκ με Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε με βίντεο πως έχει καρκίνο -“Κάνω χημειοθεραπεία”

 Σοκ με Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε με βίντεο πως έχει καρκίνο -“Κάνω χημειοθεραπεία”

Τέλος στα σενάρια για την υγεία της δίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον η οποία με βίντεο δήλωσή της ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο. Λεπτομέρειες για τον καρκίνο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το Παλάτι του Κένσινγκτον δηλώνει ότι είναι βέβαιη ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως.

Η δήλωση της πριγκίπισσας εξηγεί ότι όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος. «Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», δήλωσε η πριγκίπισσα.

Είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας». Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

«Ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», είπε.

Στη βιντεοσκοπημένη δήλωσή της, μίλησε για την υποστήριξη από την οικογένειά της: “Το να έχω τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας».

Το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι το βίντεο της πριγκίπισσας γυρίστηκε την Τετάρτη από το BBC Studios, τον βραχίονα παραγωγής του BBC.

Η πριγκίπισσα πρόσθεσε: «Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σαρλότ και τον Λουί με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι καλά». Είπε ότι η οικογένεια χρειάζεται τώρα «λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα».

Η πριγκίπισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν αναμένεται τώρα να εμφανιστούν με τη βασιλική οικογένεια την Κυριακή του Πάσχα και δεν θα υπάρξει πρόωρη επιστροφή στα επίσημα καθήκοντα της πριγκίπισσας προς το παρόν.

Βασιλιάς Κάρολος για Κέιτ: “Περήφανος για το θάρρος της”

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι «τόσο περήφανος για την Κάθριν (η πριγκίπισσα της Ουαλίας) για το θάρρος της να μιλήσει». Η δήλωση ανέφερε ότι μετά τον χρόνο που πέρασαν μαζί στο νοσοκομείο, ο βασιλιάς «παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες».

Πρόσθεσε ότι ο βασιλιάς και η βασίλισσα «θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Κάρολος λαμβάνει επίσης θεραπεία για έναν άγνωστο καρκίνο, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου.

Ουίλιαμ: “Μάθαμε πως η Κέιτ έχει καρκίνο την ημέρα του μνημόσυνου του Κωνσταντίνου”

Η αναπάντεχη απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που έγινε στις 27 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο οφείλεται στην ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον, αναφέρει η Daily Mail. O Ουίλιαμ έμαθε ότι η σύζυγός του πάσχει από καρκίνο λίγα λεπτά πριν παρευρεθεί στο μνημόσυνο και για τον λόγο αυτό αποσύρθηκε από την εκδήλωση λίγο πριν αυτήν αρχίσει.

Η απουσία του πρίγκιπα της Ουαλίας, τον οποίο είχε βαφτίσει ο Κωνσταντίνος, από την εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου είχε προκαλέσει έκπληξη και εντύπωση. Το Παλάτι είχε περιοριστεί σε μια ασαφή εξήγηση, μιλώντας για «προσωπικούς λόγους».

Από το μνημόσυνο απείχε και ο βασιλιάς Κάρολος, για τον οποίο ήταν ήδη γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο και ότι έχει αρχίσει θεραπείες. Η απουσία του, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ήταν δικαιολογημένη.

Λόγω της αρχικής εισαγωγής της Κέιτ στο νοσοκομείο, στα μέσα Ιανουαρίου, ο Γουίλιαμ είχε περιορίσει τις εμφανίσεις του και είχε προσαρμόσει τα βασιλικά του καθήκοντα για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Ο Ουίλιαμ, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε στην οικογένεια του Κωνσταντίνου μετά την εκδήλωση για να ζητήσει συγγνώμη για την απουσία του.

Γιατί το Παλάτι διέψευδε τις φήμες για την υγεία της Κέιτ τον Ιανουάριο

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αλλά και εκείνο του Μπάκιγχαμ διέψευδαν κάθε φήμη τον για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια ο λόγος ήταν πολύ σοβαρός. Η είδηση ήρθε αφότου το Παλάτι δημοσίευσε το συγκλονιστικό μήνυμα από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σήμερα το απόγευμα, επιβεβαιώνοντας ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Στο βίντεο, η 42χρονη μίλησε ενημέρωσε για την πορεία της υγείας της, τονίζοντας πως υποβάλλεται σε «προληπτική» χημειοθεραπεία. Στις 16 Ιανουαρίου, η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε «επιτυχή» επέμβαση στην κοιλιακή χώρα με το Παλάτι του Κένσινγκτον τότε να αναφέρει πως θα παρείχε ενημέρωση μόνο «όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση».

Δυστυχώς, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι η Κέιτ είχε καρκίνο και η πριγκίπισσα είπε ότι χρειάστηκε χρόνος για εκείνη και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για να μεταδώσουν τα νέα στα παιδιά τους «με τρόπο που να μην τα ταράξει».

Στο απόσπασμα, η Κέιτ είπε: «Ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω, προσωπικά, για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από τη χειρουργική επέμβαση.

«Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει.

Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας σε πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου. Το να έχω τον William δίπλα μου είναι υπέροχο πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς επίσης. Όπως είναι η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχετε δείξει από πολλούς από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο», τόνισε η ίδια η Κέιτ αναφορικά με το γιατί το Μπάκιγχαμ και το Κένσινγκτον διέψευδαν με κάθε τρόπο τις φήμες, που δυστυχώς αποδείχτηκαν αληθινές.

Σχετικά Άρθρα