Ευχές στην Κέιτ Μίντλετον για ταχεία ανάρρωση από Λευκό Οίκο και Σούνακ

 Ευχές στην Κέιτ Μίντλετον για ταχεία ανάρρωση από Λευκό Οίκο και Σούνακ

Παγκόσμιο σοκ και συγκίνηση προκαλεί η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον πως διαγνώστηκε με καρκίνο και ήδη έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Άμεσα έσπευσαν να της ευχηθούν ταχεία ανάρρωση τόσο ο πρωθυπουργός της Βρετανία, Ρίσι Σούνακ όσο και οι ΗΠΑ μέσω ανακοίνωσης του Λευκού Οίκου.

Σούνακ: Εκ μέρους ολόκληρης της χώρας εύχομαι πλήρη και ταχεία ανάρρωση

«Ξέρω ότι μιλώ εκ μέρους ολόκληρης της χώρας για να της ευχηθώ πλήρη και γρήγορη ανάρρωση» αναφέρει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ για την Κέιτ Μίντλετον που ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο.

Ο Ρίσι Σούνακ με ανάρτηση στο twitter δήλωσε μετά την αποκάλυψη από την ίδια την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο.

«Ξέρω ότι μιλώ εκ μέρους ολόκληρης της χώρας για να της ευχηθώ πλήρη και γρήγορη ανάρρωση και ανυπομονώ να τη δω ξανά στη δράση όταν είναι έτοιμη» καταλήγει ο Ρίσι Σούνακ.

Λευκός Οίκος: Οι σκέψεις μας είναι με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Λευκός Οίκος μετά τα νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον που ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/03/2024) πάσχει από καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο, με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν Πιέρ να αναφέρει πως «οι σκέψεις μας είναι με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα μέλη της οικογένειάς της και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης στιγμής. Σίγουρα της ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση. Και νομίζω ότι είναι σημαντικό να σεβαστούμε την ιδιωτικότητά τους, ειδικά αυτή τη στιγμή».

Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα ρωτήσουν αν ο πρόεδρος (Μπάιντεν) έχει μιλήσει σε αυτήν ή στην οικογένεια. Μπορώ απλώς να πω ότι δεν έχουμε τίποτα να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή, αλλά προφανώς ευχόμαστε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πλήρη ανάρρωση και είμαστε απίστευτα λυπημένοι που μαθαίνουμε για τα νέα».

Σχετικά Άρθρα