Κύκλωμα μαστροπείας:Οι συνομιλίες των ανήλικων θυμάτων με την 25χρονη Μαρία

 Κύκλωμα μαστροπείας:Οι συνομιλίες των ανήλικων θυμάτων με την 25χρονη Μαρία

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι σοκαριστικές συνομιλίες, όπου η αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας πιέζει συναισθηματικά τα ανήλικα θύματα λέγοντας τους πως αυτή δεν έχει γονείς και πως δεν έχει κανέναν να την ταΐζει. Επίσης, η 25χρονη “Μαρία” ζητά 100 ευρώ, με κάποια από τις κοπέλες να της απαντά πως αυτό είναι άδικο.

mastropia-chat__2_
mastropia-chat__1_

«Εντάξει, ναι έχετε όμως γονείς, φαγητό κλπ» γράφει σε ένα σημείο η 25χρονη ενώ παρακάτω γράφει: «Σας αγαπώ αλλά τώρα που χώρισα ειδικά, ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα…». «Εντάξει, κανόνισε και πες μου πόσα η καθεμιά» είναι η απάντηση στην 25χρονη.

mastropia-chat__3_

«Ανησυχώ, δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία, αυτή (σσ: η 25χρονη) φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο και δες πού καταντήσαμε» φαίνεται σε άλλη συνομιλία των ανηλίκων.

mastropia-chat__4_

Ψάχνουν για τους «πελάτες» που συνευρίσκονταν ερωτικά με τις ανήλικες

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των «πελατών» που συνευρίσκονταν ερωτικά με τις ανήλικες.

Υπενθυμίζεται πως η φρίκη που ζούσαν οι κοπέλες άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές και να αναφερθεί σε ερωτικά ραντεβού που λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι «πρωταγωνιστικό» ρόλο στην υπόθεση είχε μία 25χρονη ονόματι Μαρία η οποία, μαζί με ακόμη τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) εξωθούσαν τις ανήλικες στην πορνεία λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα.

Συνελήφθη 36χρονος με νανισμό για το κύκλωμα μαστροπείας

Συνελήφθη για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας με τις ανήλικες 36χρονος άνδρας με νανισμό, γνωστός από την παρουσία του στα media, καθώς έχει εμφανιστεί σε γνωστές εκπομπές ως ο «μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να μετέφερε κορίτσια για το κύκλωμα, όμως η πραγματική του συμμετοχή αναμένεται να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του, αναφέρει: «Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, δεν έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Ο 36χρονος άνδρας πάσχει από νανισμό, ενώ έχει εμφανιστεί σε εκπομπές, στις οποίες ανέφερε: «Έβλεπα τόση κακία απέναντί μου. Με έλεγαν νάνο και κοντοστούπη. Στεναχωριόμουν να είναι καλά δυο φίλοι μου που με υποστήριξαν και για χάρη μου έπαιξαν και ξύλο».

Ο 36χρονος έκανε πρόσφατα επέμβαση, η οποία του επέτρεψε να πάρει 27 πόντους και να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε στο παρελθόν.

Ο άνδρας αυτή την περίοδο εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά σύμφωνα με τον πατέρα, ενώ στα μαγαζιά αυτά «τον ντύνουν με στολές», όπως λέει.

«Εκεί μπορεί να γνωρίζει κάποιους και το μπέρδεψαν το παιδί» λέει ο πατέρας του, ο οποίος δεν πιστεύει ότι το παιδί του έχει οποιαδήποτε ανάμιξη με την υπόθεση.

«Αυτό το παιδί έχει μια ιδιαιτερότητα. Εγώ τα παιδιά μου τα έχω μάθει να είναι σωστά παιδιά» κατέληξε ο πατέρας.

Σχετικά Άρθρα