Πώς αποκαλύφθηκε το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων -Ο “Βαγγέλης” και ο “Αλέκος”

 Πώς αποκαλύφθηκε το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων -Ο “Βαγγέλης” και ο “Αλέκος”

Οι υποψίες μιας 21χρονης πως κάτι δεν πάει καλά με την ανήλικη αδερφή της, την οδήγησε στο να ελέγξει το instagram της με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια για να πλουτίζει και για να κάνει χρήση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις Αρχές από τις 31 Οκτωβρίου του 2023. Τότε, μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου η αδελφή μιας από τις κοπέλες που υπήρξαν θύματα του κυκλώματος, η οποία κατήγγειλε ότι, τρεις μέρες νωρίτερα, στις 28 του μήνα, έπειτα από έλεγχο που έκανε στο κινητό τηλέφωνο της αδερφής της, βρήκε συνομιλίες της στο Instagram, με έναν άνδρα με το όνομα «Βαγγέλης», ο οποίος της πρότεινε να βρεθούν ερωτικά δίνοντας της χρήματα, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό.

Όπως φέρεται να υποστήριξε η καταγγέλλουσα, αφορμή για να ψάξει το κινητό της ανήλικης αδερφής της, στάθηκε το γεγονός ότι η δεύτερη έφευγε πολύ συχνά από το σπίτι κυρίως βραδινές ώρες.

Επίσης, κατονόμασε την 25χρονη αρχηγό της “συμμορίας της φρίκης”, ως το πρόσωπο, που εκτός των άλλων, την έχει εξωθήσει στην πορνεία. Συγκεκριμένα την έχει οδηγήσει σε άνδρα ονόματι «Αλέκος» στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα, ο οποίος είναι γνωστό ότι πληρώνει ανήλικες κοπέλες για να τις βλέπει γυμνές. Προς απόδειξη των ανωτέρω, η καταγγέλλουσα παρέδωσε στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) σε εκτυπωμένη μορφή από τις επίμαχες συνομιλίες.

Επιπλέον, κατονόμασε τον Ρ. Μ οδηγό ταξί, ως το άτομο που μετέφερε την αδελφή της και τις άλλες ανήλικες, με το ταξί, από και προς τα ξενοδοχεία που λάμβαναν χώρα τα ερωτικά «ραντεβού», καθώς και άλλον άνδρα, με το όνομα «Ζάχος» (αμφότεροι στο φιλικό περιβάλλον της 25χρονης αρχηγού), με τον τελευταίο να φέρεται να είναι και ο τελευταίος σύντροφος της. Επιπλέον, ανέφερε ότι, η αρχηγός έχει μυήσει στην κοκαΐνη την ανήλικη αδελφή της.

Σχετικά Άρθρα