Γεωργιάδης για Τέμπη: Ο Καραμανλής έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για ολοκλήρωση της Σύμβασης 717

 Γεωργιάδης για Τέμπη: Ο Καραμανλής έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για ολοκλήρωση της Σύμβασης 717

Στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης πως «αν είχε εφαρμοστεί η Σύμβαση 717 δεν θα είχε συμβεί η τραγωδία στα Τέμπη» και στις επιθέσεις κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή απάντησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή One Talk.

«Έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να ολοκληρωθεί η Σύμβαση 717» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πρώην υπουργό Μεταφορών, και πρόσθεσε πως η Νέα Δημοκρατία δεν λαϊκίζει, όπως πράττει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπροσθέτως, επιτέθηκε στην Ευρωπαία Εισαγγελέα, τονίζοντας πως «ζήτησε να αλλάξουμε το Σύνταγμά μας επειδή δεν της αρέσει!».

«Το δυστύχημα αυτό πονάει πολύ», είπε ενώ τόνισε πως και ο γιος του χρησιμοποιούσε συχνά το συγκεκριμένο τρένο. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η αναφορά του πως «τα Τέμπη δεν αφορούν την κοινωνία», είχε γίνει σχετικά με το αν η Επιτροπή της Βουλής θα ήταν Προανακριτική ή Εξεταστική.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Για χυδαία πολιτική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για τα «πανό που δεν σηκώθηκαν ποτέ για τη Μάνδρα και το Μάτι, παρά μόνο για τα Τέμπη».

«Εμείς δεν παίζουμε με τον ανθρώπινο πόνο, ούτε διαχωρίζουμε τους γονείς των θυμάτων της εκάστοτε τραγωδίας», κατέληξε.

«Θα μπορούσαμε να μιλάμε για το Μάτι και το 112 που δεν είχε ενεργοποιηθεί και να ζητάμε να μπουν φυλακή οι Σπίρτζης, Σκουρλέτης, Παππάς και Τόσκας: Όμως δεν το κάναμε ποτέ».

Σχετικά Άρθρα