Συνελήφθη ο δεύτερος Σομαλός της ληστείας με απόπειρα βιασμού στα Εξάρχεια

 Συνελήφθη ο δεύτερος Σομαλός της ληστείας με απόπειρα βιασμού στα Εξάρχεια

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ο δεύτερος δράστης της διάρρηξης και απόπειρας βιασμού σε βάρος 36χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 18χρονο ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Εξαρχείων.

Χειροπέδες και στον δεύτερο Σομαλό που εμπλέκεται στην απόπειρα βιασμού της 36χρονης γυναίκας που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου στα Εξάρχεια πέρασαν σήμερα οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας εντοπίστηκε στην Αθήνα και συνελήφθη. Κατηγορείται ότι μαζί με έναν ακόμη Σομαλό ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί εισέβαλαν στο σπίτι της 36χρονης και αποπειράθηκαν να την βιάσουν αφού πρώτα την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Η36χρονη μιλώντας πριν μερικές ημέρες στο protothema.gr, τους είχε περιγράψει ως δύο αδίστακτους ληστές. Όπως είχε αναφέρει το θύμα της ληστείας, προτού οι κακοποιοί φύγουν από το διαμέρισμα με τα κλοπιμαία ο ένας εκ των δύο επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο και της άνοιξε το στόμα ψάχνοντας αν έχει κάποιο χρυσό δόντι για να της το ξεριζώσει.

Νωρίτερα, είχαν αποπειραθεί να τη βιάσουν με την 36χρονη να τους αποτρέπει διατηρώντας την ψυχραιμία της.

Σχετικά Άρθρα