Άδωνις Γεωργιάδης: Θεία Δίκη τα μπλεξίματα Κασσελάκη με τον νόμο του Τσίπρα

 Άδωνις Γεωργιάδης: Θεία Δίκη τα μπλεξίματα Κασσελάκη με τον νόμο του Τσίπρα

Για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη και τα ποινικά ζητήματα που υπάρχουν μίλησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ.Το ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπλέξει τώρα με ποινικά ζητήματα από νόμο του Τσίπρα αυτό είναι κάπως “Θεία Δίκη”

«Ο κ. Κασσελάκης την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε αυτομάτως να αποχωρήσει από τις εταιρείες του, να μην έχει καμία σχέση με αυτές, να μην τις έχει δώσει ούτε σε παρένθετα πρόσωπα ή πρόσωπα που μπορούν να θεωρηθούν παρένθετα, να έχει καταθέσει δήλωση πόθεν έσχες. Αυτά έπρεπε να τα έχει κάνει από την πρώτη ημέρα και δεν έκανε τίποτα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Ο νόμος Τσίπρα είναι τελείως παράλογος. Είναι άλλος ένας παραλογισμός του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές ότι τότε ο Τσίπρας το έκανε για να κυνηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα και απέτυχε. Το ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπλέξει τώρα με ποινικά ζητήματα από νόμο του Τσίπρα αυτό είναι κάπως “Θεία Δίκη”».

Για τα απογευματινά χειρουργεία και για το αν υπάρχει προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες τους, ο υπουργός είπε: «Έχω αναρτήσει στο Τwitter μου πίνακα για τα νοσοκομεία της 1ης ΥΠΕ που ξεκινάνε απογευματινά χειρουργεία: ο Ευαγγελισμός με δύο μέρες απογευματινά χειρουργεία την εβδομάδα, το νοσοκομείο Γεννηματάς με δύο μέρες απογευματινά χειρουργεία την εβδομάδα, το ΚΑΤ με δύο μέρες απογευματινά χειρουργεία την εβδομάδα και η ΣΩΤΗΡΙΑ με μια μέρα απογευματινά χειρουργεία την εβδομάδα. Για να οργανώνουν τα νοσοκομεία αυτά απογευματινά χειρουργεία πάει να πει ότι υπάρχει και το προσωπικό για να τα κάνει. Άρα, στη φασαρία που ακούω διαρκώς ότι δεν έχουν προσωπικό και δεν μπορούν να κάνουν, απαντά η ζωή».

Επανερχόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο TikTok: «Μέτρησα πόσες ώρες περίπου πρέπει να το γύριζε. Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ, φωτογράφο. Εικάζω ότι περισσότερη ώρα του πήρε να γυρίσει το βίντεο απ’ όσο θα διαρκέσει η στρατιωτική του θητεία. Αυτό το βίντεο που είδατε, έχει κοστίσει από 50.000 ως 100.000» είπε.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο μόνος υπαίτιος για την πτώση του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Είχε τη συγκλονιστική ευκαιρία επί σειρά μηνών να φύγει το ΠΑΣΟΚ πολύ μπροστά στα δημοσκοπικά του ποσοστά και να εδραιώσει μία πολιτική κυριαρχία στην αντιπολίτευση. Είναι προφανές ότι αυτή την ευκαιρία την έχασε και μπορώ να σας πω και πότε. Με το νόμο για τα πανεπιστήμια. Από την ώρα που αποφάσισε να κάνει αυτή τη στροφή για τα πανεπιστήμια, ο κάθε καλόπιστος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ κατάλαβε ότι υπάρχει πρόβλημα».

Σχετικά Άρθρα