Υπόθεση Τετέι: Απορρίφθηκε η έφεση Μπέου και Βόλου, χάνει οριστικά το ματς με την Κηφισιά

 Υπόθεση Τετέι: Απορρίφθηκε η έφεση Μπέου και Βόλου, χάνει οριστικά το ματς με την Κηφισιά

Παραμένει ο μηδενισμός του Βόλου για τον αγώνα με την Κηφισιά, αλλά και ο τρίμηνος αποκλεισμός του Αχιλλέα Μπέου, καθώς απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσαν για την υπόθεση Τετέι.

H ΠΑΕ Βόλος είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με μηδενισμό του αγώνα με την Κηφισιά (είχε λήξει ισόπαλος 0-0), όπερ σημαίνει ότι τον χάνει οριστικά με σκορ 3-0, πρόστιμο 20.000 ευρώ, ενώ και στον Αχιλλέα Μπέο είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ. Όλα αυτά για την υπόθεση Τετέι και τη ρατσιστική επίθεση για την οποία κατηγορήθηκε ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας.

Βόλος και Αχιλλέας Μπέος προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να προσβάλουν την απόφαση, ωστόσο η έφεση απορρίφθηκε κι ως εκ τούτου παραμένει οριστικά η ποινή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βόλος παραμένει στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς και η Κηφισιά 11η, στους 21 βαθμούς.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

-Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου κατά της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1 και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, του Αχιλλέα Μπέου και της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1.

Σχετικά Άρθρα