Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ποιος παραγωγός την πίεσε να συνευρεθεί με συμπρωταγωνιστή της – Η απάντηση του πασίγνωστου ηθοποιού

 Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ποιος παραγωγός την πίεσε να συνευρεθεί με συμπρωταγωνιστή της – Η απάντηση του πασίγνωστου ηθοποιού

Η θρυλική Σάρον Στόουν αποκάλυψε ποιος κινηματογραφικός παραγωγός, όπως ισχυρίζεται η σεξοβόμβα των 90’s, απαίτησε από την ίδια να κοιμηθεί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Sliver» του 1993, “για να βελτιωθεί η υποκριτική του απόδοση”, όπως γράφουν Guardian και The Hollywood Reporter.

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Ρόμπερτ Εβανς, ισχυρό όνομα του Χόλιγουντ εκείνη την εποχή και επικεφαλής παραγωγής στην εταιρεία Paramount, της είχε πει να κάνει σεξ με τον ηθοποιό Γουίλιαμ Μπάλντουιν. Σημειώνεται ότι ο Εβανς πέθανε το 2019.

Η σταρ του Χόλιγουντ είχε μιλήσει αρχικά για το περιστατικό στα απομνημονεύματά της το 2021, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητα των εμπλεκομένων.

Μιλώντας όμως χθες σε δημοφιλές podcast, η Στόουν, αφού κατονόμασε τον παραγωγό και τον ηθοποιό, διευκρίνισε ότι ο παραγωγός ισχυριζόταν πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για την κακή ερμηνεία του συμπρωταγωνιστή της. Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Εβανς σε μια συνάντηση που είχαν στο γραφείο του τής είπε ότι αν κοιμόταν με τον συμπρωταγωνιστή της, η απόδοσή του θα βελτιωνόταν, καθώς «θα αποκτούσαν χημεία και η ταινία θα σωζόταν» και πως το πρόβλημα ήταν ότι η ίδια ήταν ψυχρή και απόμακρη.

Ο Μπάλντουιν, πάντως, απάντησε αμέσως στα λεγόμενα της Στόουν, με ανάρτησή του στο Χ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να πω τις πολλές, πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Σάρον; Αυτό θα μπορούσε να έχει πλάκα».

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Σάρον Στόουν συνεχίζει να μιλάει για εμένα τόσα χρόνια μετά; Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια επειδή την απέφευγα;» ανέφερε επίσης ο ηθοποιός.

Σχετικά Άρθρα