Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο: “Μου είπαν σε δύο μήνες θα έχεις φύγει αν…” (vid)

 Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο: “Μου είπαν σε δύο μήνες θα έχεις φύγει αν…” (vid)

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την περίοδο που είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Σε βίντεο με αφορμή την ημερίδα του φορέα «Θαλπός – Ψυχική υγεία» ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Μου είπε ότι είναι σαν πορτοκάλι στο νεφρό και πως ”αν έχει διηθήσει στην κάψα, σε δύο μήνες θα έχεις φύγει, αλλιώς βγάζουμε το νεφρό και τελειώνουμε». Όπως τόνισε στην συνέχεια «είμαι από τους τυχερούς δεν χρειάστηκε να επανενταχτώ ή να πάρω λιγότερη εργασία. Τελικά παίζει ρόλο η ψυχολογία».

«Ο καρκίνος τη δουλειά του, εγώ τη δική μου»

Στο βίντεο ξεκινά λέγοντας: «Εμένα ο καρκίνος διαγνώστηκε τελείως συμπτωματικά. Είχα πάει για έναν έλεγχο του θυρεοειδή και επειδή ο γιατρός ήταν φίλος, έκανε υπέρηχο και λίγο παραπέρα και ξαφνικά, έκανε μια τεράστια παύση».

Και στη συνέχεια τόνισε χαρακτηριστικά: «Μου είπε “κάτι περίεργο βλέπω εδώ, να πας να το κοιτάξεις, μάλλον θα είναι λίπωμα”. Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι λίπωμα από το ύφος του. Ο ακτινοδιαγνώστης ήταν από αυτούς που μιλούν φόρα-παρτίδα. Μου είπε ότι είναι σαν πορτοκάλι στο νεφρό και πως ”αν έχει διηθήσει στην κάψα, σε δύο μήνες θα έχεις φύγει, αλλιώς βγάζουμε το νεφρό και τελειώνουμε”»,.

«Πέρασαν δύο ημέρες μέχρι να το μάθουμε. Τελικά, το μάθαμε, δεν είχε διηθήσει, βγάλαμε το νεφρό και όλα καλά. Εγώ για περίπου δύο μήνες χρειαζόμουν μια βοήθεια, την είχα από τους φίλους και την κοπέλα μου. Αλλά από την πρώτη στιγμή, δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω στη δουλειά μου. Έλεγα “ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου”. Με το που άρχισα τις πρόβες στο θέατρο, τα ξέχασα όλα».

«Είμαι από τους τυχερούς δεν χρειάστηκε να επανενταχτώ ή να πάρω λιγότερη εργασία. Τελικά παίζει ρόλο η ψυχολογία. Δεν άφησα το μυαλό μου να πάει σε σκέψεις, όπως “αν θα ξανάρθει”. Έτσι πορεύομαι μέχρι τώρα, έχουν περάσει 11 χρόνια και πάω όλο και καλύτερα. Είναι κι αυτό μια ασθένεια» είπε τέλος ο ηθοποιός.

Σχετικά Άρθρα