Κύκλωμα νοθείας:Στη φυλακή ο αρχηγός και τρία μέλη, ελεύθερη η παίκτρια reality

 Κύκλωμα νοθείας:Στη φυλακή ο αρχηγός και τρία μέλη, ελεύθερη η παίκτρια reality

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος αρχηγός, μετά τις απολογίες τους, για το κύκλωμα νοθείας καυσίμων που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές. Οι υπόλοιποι οκτώ κατηγορούμενοι για το κύκλωμα νοθείας καυσίμων που απολογήθηκαν σήμερα Δευτέρα (11/03/2024)αφέθηκαν ελεύθεροι. Ακόμα οκτώ κατηγορούμενοι θα απολογηθούν Τρίτη (12/03/2024). Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε και η 27χρονη πρώην παίκτρια reality, η οποία εργαζόταν σε βενζινάδικο με νοθευμένα καύσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος, στον οποίο αποδίδεται ο ρόλος του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος , κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και να ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε έγγραφο από το Γενικό χημείο του κράτους που να πιστοποιεί την νόθευση των καυσίμων.

Τα μέλη του κυκλώματος φέρεται να μετέφεραν με παλέτες επικίνδυνα χημικά τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη νόθευση των καυσίμων ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις οι διαφυγόντες φόροι από τη δράση της οργάνωσης ξεπερνούν το 1.200.000 ευρώ.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετύλιξε μία ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στις Αρχές και στην οποία γινόταν λόγος για μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εισάγουν συστηματικά από τη Βουλγαρία και διακινούν μεγάλες ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη.

Τι υποστήριξε η πρώην παίκτρια reality

Μεταξύ των εμπλεκομένων που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι η 27χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της υποστήριξε ότι ενεπλάκη στην υπόθεση μόνο επειδή έτυχε να έχει βάρδια τη στιγμή της αστυνομικής επιχείρησης στο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου εργάζεται και δεν γνωρίζει τίποτα για τις παράνομες πράξεις που της αποδίδονται.

Η 27χρονη παίκτρια reality

Σχετικά Άρθρα