Δάφνη/Αυτοκτονία 17χρονης: Πιθανή αιτία η ερωτική απογοήτευση- Λιποθύμησε η μητέρα

 Δάφνη/Αυτοκτονία 17χρονης: Πιθανή αιτία η ερωτική απογοήτευση- Λιποθύμησε η μητέρα

Σε ερωτική απογοήτευση φαίνεται πως οφείλεται η αυτοκτονία μιας 17χρονης μαθήτριας στη Δάφνη, η οποία μόλις επέστρεψε από το σχολείο, ανέβηκε στη ταράτσα της πολυκατοικίας της που βρίσκεται στον 6ο όροφο και πήδηξε στο κενό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και τους φίλους της που βρίσκονται σε σοκ. Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται συμμαθητές της 17χρονης, οι οποίοι κλαίνε για την απώλεια της, με το κλίμα να είναι τόσο ηλεκτρισμένο που μεταβαίνουν στη Δάφνη δυο κοινωνικοί λειτουργοί για να παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη στα ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αυτοκτονία λόγω ερωτικής απογοήτευσης, ενώ η μητέρα της νεαρής κοπέλας βρίσκεται σε σοκ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να μεταφερθεί στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο. 

Το σημείο της τραγωδίας

Σύμφωνα με γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας, η 17χρονη που πήγαινε στην Δευτέρα Λυκείου, γύρισε από το σχολείο αναστατωμένη, πέταξε την τσάντα και είπε στον αδερφό της πως θα πάει στο αποθηκάκι για δέκα λεπτά. Τότε ανέβηκε πάνω στην ταράτσα και έπεσε στο κενό.

Σχετικά Άρθρα