Κόντρα Μητσοτάκη-Κουτσούμπα για τα “sugar daddies” και απάντηση Παπαρήγα στη Μακρή

 Κόντρα Μητσοτάκη-Κουτσούμπα για τα “sugar daddies” και απάντηση Παπαρήγα στη Μακρή

Σκληρή κόντρα άνοιξε στη Βουλή για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια μεταξύ του γ.γ. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τοποθετήθηκε για την αναφορά της υφυπουργού Παιδείας κ. Μακρή στο όνομά της με αφορμή τα περί «sugar daddies» στην εκπαίδευση.

«Το ΚΚΕ, ανεξάρτητα ποιος είναι Γενικός Γραμματέας, έχει διαχρονικά καταγγείλει τα δίκτυα τα οποία είτε παράνομα είτε “νόμιμα” με επωνυμία και ΑΦΜ, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και να εκπορνεύσουν νέες γυναίκες και άνδρες. Το ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ συνδέθηκε με το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου ολόκληρες εταιρείες με αντίστοιχες πλατφόρμες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές που προσπαθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια για τις σπουδές τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όσοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το λιγότερο υποκριτές!», αναφέρει η κα Παπαρήγα.

Σχετικά με την αντιπαράθεση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε, σήμερα το πρωί στη βουλή, στα όσα απαράδεκτα απηύθυνε στον ίδιο και στο ΚΚΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο της ΝΔ για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Στις αναφορές του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το ΚΚΕ είναι αναχρονιστικό κόμμα, ο Δ. Κουτσούμπας απάντησε «το να λες εσύ ότι το ΚΚΕ είναι αναχρονιστικό κόμμα είναι τιμή για το ΚΚΕ», λέγοντας του επίσης να αναζητήσει «τι πραγματικά μας λένε βουλευτές της ΝΔ στους διαδρόμους του κοινοβουλίου» για τις καταγγελίες του ΚΚΕ και συμπλήρωσε «Να ντρέπεστε που δεν λέτε τίποτα για τη δράση εμπόρων που επιδιώκουν τον εκμαυλισμό φοιτητριών και φοιτητών».

«Αποδείχθηκε σήμερα ποιος είναι ο εμπνευστής και ενορχηστρωτής αυτής της γελοίας επίθεσης στο ΚΚΕ και τον Γενικό Γραμματέα του, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δε αναφορές του για το τι γινόταν στις χώρες του σοσιαλισμού, αποδεικνύουν όχι μόνο ότι είναι αθεράπευτος και ανιστόρητος αντικομμουνιστής, αλλά και ότι το βασικό του πρόβλημα δεν είναι οι δήθεν “σεξιστικές” δηλώσεις του ΚΚΕ, αλλά ότι αυτές οι καταγγελίες αναδεικνύουν τη σήψη του συστήματος που υπηρετεί».

Σχετικά Άρθρα