Δώρα Τσαμπάζη για Νικολαΐδη: “Στην αρχή της ασθένειας του έκανα ψυχοθεραπεία -Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για την απώλεια”

 Δώρα Τσαμπάζη για Νικολαΐδη: “Στην αρχή της ασθένειας του έκανα ψυχοθεραπεία -Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για την απώλεια”

Η Δώρα Τσαμπάζη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time, μιλώντας για την επόμενη μέρα από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, την στήριξη που δίνει και παίρνει από τα παιδιά της αλλά και το πώς κατάφερε να προχωρήσει.

«Το ότι ήρθα στην Αθήνα ήταν θέμα επιβίωσης και ανάγκης για αλλαγή. Δεν υπάρχει κάτι για εμένα πλέον δύσκολο. Με όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια μου πλέον θεωρώ ότι το μόνο δύσκολο είναι το κομμάτι της υγείας», αποκάλυψε αρχικά.

«Έχει αλλάξει η ζωή μου μετά την απώλεια του συζύγου μου, λυπάμαι που έπρεπε να συμβεί κάτι τόσο συγκλονιστικό για να αλλάξω κάποια πράγματα. Ήμουν πιο γκρινιάρα, έβαζα εμπόδια στον εαυτό μου. Για εμένα πλέον κάθε μέρα που ξυπνάω και ανοίγω τα μάτια είναι άλλη μια μέρα κοντά στα παιδιά μου».

«Τα μαύρα ρούχα καταπιέζουν περισσότερο τις γυναίκες και δεν ήθελα να γίνω γρανάζι σε ένα σύστημα καταπίεσης για την γυναίκα και έτσι έσπασα τα στερεότυπα με τα μαύρα ρούχα. Αποφάσισα να πορευτώ πλέον με χρώματα».

«Όταν φεύγεις από το «γιατί σε εμένα;», ο πόνος γίνεται δύναμη. Έπειτα πας στην ερώτηση: τώρα τι κάνω; Στην αρχή της ασθένειας του συζύγου μου έκανα ψυχοθεραπεία. Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για την απώλεια, προτιμώ που είχα χρόνο να το διαχειριστώ. Στα παιδιά μου λέω πάντα την αλήθεια. Όταν θέλουν να μιλήσουν για τον πατέρα τους, δεν αλλάζω κουβέντα επειδή με στεναχωρεί, είναι ο τρόπος του παιδιού να το εκφράσει».

Σχετικά Άρθρα