Το συγκινητικό ηχητικό μήνυμα της Δώρας Τσαμπάζη στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

 Το συγκινητικό ηχητικό μήνυμα της Δώρας Τσαμπάζη στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ραγίζει καρδιές το ηχητικό μήνυμα που έστειλε η Δώρα Τσαμπάζη στον εκλιπόντα Αλέξανδρο Νικολαΐδη λόγω της έβδομης επετείου του γάμου της με τον Ολυμπιονίκη που έφυγε τον Οκτώβριο από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο. Η Δώρα Τσαμπάζη ανήρτησε ένα στόρι στο Instagram με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους και ακούγεται η φωνή της να στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον εκλιπόντα σύζυγό της.

«Γεια. Πήρα να δω τι κάνεις»

«Γεια. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου.

Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει», λέει η Δώρα Τσαμπάζη στο ηχητικό της μήνυμα και προσθέτει:

«Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου».

Σχετικά Άρθρα