Άργος:Η προκλητική κατάθεση του 34χρονου που ξυλοκόπησε την σύζυγό του

 Άργος:Η προκλητική κατάθεση του 34χρονου που ξυλοκόπησε την σύζυγό του

Στην υποψία ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση καθώς είχε ένα μονόπετρο, απέδωσε τις πράξεις του ο 34χρονος ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του στο Άργος. Σύμφωνα με τον Alpha, στην κατάθεσή του, ο 34χρονος δράστης ανέφερε: «Είδα ένα μονόπετρο στη σύζυγό μου και τη ρώτησα πού το βρήκε. Έπιασα δουλειά απέναντι από το μαγαζί για να παρατηρώ τον άνδρα. Έβλεπα σούρτα – φέρτα παρουσία των παιδιών μου και της συζύγου μου με αυτόν. Η (…) έστελνε τη γυναίκα να ψωνίζει για να ξεφτιλίζει τον (…), για να δώσει τα χαιρετίσματα. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε σχέση με τη γυναίκα μου. Μετά έμαθα ότι είχε σχέση με τη (…). Έμαθα ότι ο (…) πίεζε τη (…) και την (…) για να πηγαίνουν να τον βλέπουν. Νόμιζα ότι η γυναίκα μου είχε εξωσυζυγική σχέση μιας και είχε το μονόπετρο».

Ο 34χρονος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος την Τρίτη (5/3) πρόσθεσε ότι: «Είπα στον πατέρα της γυναίκας μου ότι της απαγορεύω τα social media γιατί τσιλημπουρδίζει με την αδερφή της».

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος επέμενε να μάθει την αλήθεια καθώς πίστευε πως η σύζυγός του, του κρύβει πράγματα: «Της είπα ότι μου κρύβει κάτι μεγάλο. Ήρθαμε σε σύγκρουση, μου έλεγε ότι είμαι τρελός και ότι την ζηλεύω. Άρχισε να θολώνει το μυαλό μου. Η γυναίκα μου ήταν στο μπάνιο, μπήκα μέσα θόλωσα, της είπα ότι με κοροϊδεύει εκεί ξέφυγα. Τη χτύπησα 4-5 χαστούκια, μετά κάπως την έπιασα και πέσαμε κάτω. Άρχισε να οδύρεται ότι δεν μου κρύβει τίποτα. Δεν την ακούμπησα με κανένα άλλο αντικείμενο, ούτε με χλωρίνη, ούτε με καθαριστικά, ούτε με σίδερο».

«Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου, με θέλουν όλες οι γυναίκες. Προσβλήθηκα και τη ρώτησα τι μου κρύβει. Μου είπε ότι η (…) διατηρούσε κρυφή σχέση» συμπλήρωσε.

Σε καραντίνα στις φυλακές ο 34χρονος

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρθηκε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης (06.03.24) ο 34χρονος κακοποιητής του Άργους. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o κρατούμενος, μόλις πέρασε τη βαριά πύλη των φυλακών, δεν οδηγήθηκε σε κελί, αλλά σε ειδικό χώρο καραντίνας καθώς ήρθε σε επαφή, με κρούσμα κοροναϊού.

Έτσι, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, θα παραμείνει εκεί για πέντε ημέρες μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν έχει προσβληθεί από Covid, θα γίνουν απαραίτητα τεστ και στη συνέχεια, οι υπάλληλοι θα τον οδηγήσουν στο κελί.

Οι ίδιες πηγές λένε πως ο 34χρονος κακοποιητής του Άργους, ήταν ήρεμος, ανέκφραστος, δεν ζήτησε κάτι και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Σχετικά Άρθρα