Άργος: Εικόνες ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 32χρονης από τον σύζυγό της

 Άργος: Εικόνες ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 32χρονης από τον σύζυγό της

Σε πολύ κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 32χρονη Ελένη από το Άργος που γνώρισε βάναυση κακοποίηση από τον σύζυγό της. Η 32χρονη γυναίκα από το Άργος δέχθηκε τα χτυπήματα του συζύγου της με σίδερο ενώ στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη και η περιγραφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την κακοποίηση της σοκάρει:

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει “Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα”… Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη.

Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε  “Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει

«Με χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, μου είπε “Θα σε σκοτώσω»

Ο εφιάλτης της γυναίκας δε σταμάτησε εκεί και όπως περιέγραψε στο Star, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα: 

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “Θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε».

Στη συνέχεια, με τον φόβο πως η γυναίκα του θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο, όχι όμως στο Άργος, αλλά στην Τρίπολη για να μην γίνει γνωστό το τι είχε κάνει.

«Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. “Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη”, έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει», ανέφερε το θύμα.

«Ελένη γύρνα πίσω, θέλω να δω τα παιδιά μου»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δράστη υποστηρίζει ότι ήταν εν βρασμώ. 

«Συγνώμη, έχω μετανιώσει. Συγχώρεσε με, γύρνα πίσω Ελένη, θέλω τα παιδιά μου», λέει μέσα από τη φυλακή. 

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην τον ξαναδώ. Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου… Βλέπω εικόνες, πετάγομαι στον ύπνο μου… Και μαζί του όταν κοιμόμουν πεταγόμουν», περιέγραψε το θύμα.

Σχετικά Άρθρα