Με έκπληξη “Γκάλη” η παρουσίαση του βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς

 Με έκπληξη “Γκάλη” η  παρουσίαση του βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρουσίασε το βιβλίο του «Η δύναμη της ήττας» το απόγευμα της Δευτέρας. Πλήθος ανθρώπων από το χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τον θρύλο του ΠΑΟΚ.

Τη δική του έκπληξη στον άλλοτε σπουδαίο άσο των παρκέ έκανε το… αντίπαλο δέος του Άρη στις εποχές της κυριαρχίας των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος Γκάλης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο συγκινώντας τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Οι δυο τους κάποτε «σκοτώνονταν» στα ντέρμπι για τους τίτλους (ποιος ξεχνά άλλωστε το επεισόδιο με τις γροθιές), αλλά αυτά έμειναν μέσα στις τέσσερις γραμμές. Πλέον είναι δύο καλοί φίλοι και μάλιστα, ο Πρέλεβιτς είχε τιμήσει τον Νίκο Γκάλη στην τελετή που έγινε πριν λίγα χρόνια στο «Αλεξάνδρειο» για την απόσυρση της φανέλας του.

Πέραν του «γκάνγκστερ», στην παρουσίαση του βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς παρών ήταν (αυτός δια ζώσης) και ο έτερος σπουδαίος παίκτης του Άρη εκείνης της εποχής, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έγραψε βιβλίο με τίτλο «Η δύναμη της ήττας» όπου αφηγείται την επαγγελματική του πορεία στο χώρο του αθλητισμού αλλά και μερικές συμβουλές που δίνει σε όλο τον κόσμο. Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου μίλησαν και η Εβίνα Μάλτση, ο Νάσος Γαλακτερός, η Ρούλα Μαντή και ο Ανδρέας Τσεμπερλίδης.

Σχετικά Άρθρα