Κέιτ Μίντλετον:Νέα σενάρια για την υγεία της μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση

 Κέιτ Μίντλετον:Νέα σενάρια για την υγεία της μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση

Η πλούσια σεναριολογία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται καθημερινά ψηλά στη διεθνή ειδησεογραφία. Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται γιατί η περίοδος ανάρρωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας παρατάθηκε για δύο ακόμη μήνες, ένα νέο θέμα προκαλεί τις τελευταίες ώρες ζωηρό σχολιασμό. Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ, τη Δευτέρα, έξω από το Ουίνσδορ, μετά τη νοσηλεία της που ακολούθησε της επέμβασης στην κοιλιακή χώρα, φαίνεται να είναι στη θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητο με τη μητέρα της.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, όμως, παρατήρησαν κάτι περίεργο, ενώ η Κέιτ πορευόταν με τη μητέρα της Κάρολ προς το κάστρο του Ουίνσδορ, και πυροδοτήθηκαν ακόμη περισσότερα σενάρια για την υγεία της.

  • Εμφανίστηκε κάπως διαφορετική στο πρόσωπο, με γυαλιά ηλίου, ενώ από το όχημα απουσίαζαν τόσο άλλοι συγγενείς όσο και μέλη της ασφαλείας της.
katecarol

Ακόμη, πάντως, δεν έχει αποσαφηνιστεί σε τι είδους επέμβαση υποβλήθηκε η Κέιτ και γιατί χρειάζεται να περιμένει άλλους δύο μήνες για να αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

  • Την ίδια στιγμή, ουκ ολίγα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για μία διαφορετική εικόνα της πριγκίπισσας σε σημείο που αναρωτιούνται εάν πράγματι είναι εκείνη ή κάποια άλλη.

Tο γεγονός ότι η Κέιτ δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του Πάσχα είναι ήδη γνωστό. Το ζητούμενο είναι πότε θα επανέλθει και πώς θα είναι η εικόνα της. 

Το σίγουρο είναι ότι το τοπίο γύρω από την ακριβή κατάσταση της υγείας της παραμένει θολό, με το παλάτι να μην προβαίνει σε μία συγκεκριμένη απάντηση και την αβεβαιότητα παράλληλα να πυροδοτεί ολοένα και περισσότερα σενάρια. Και όλα αυτά εκτυλίσσονται τη στιγμή που και ο βασιλιάς Κάρολος έχει γνωστοποιήσει την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο, με πολλούς μάλιστα να μην εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι. 

Σχετικά Άρθρα