Σοκ στο Παρίσι: Μασέρ του ξενοδοχείου Ritz κατηγορείται πως βίασε 4 φορές 26χρονη

 Σοκ στο Παρίσι: Μασέρ του ξενοδοχείου Ritz κατηγορείται πως βίασε 4 φορές 26χρονη

Σε μια αποτρόπαια καταγγελία προχώρησε 26χρονη που έκλεισε συνεδρία μασάζ σε σπα στο πολυτελές ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι. Όπως η ίδια καταγγέλλει, βιάστηκε τέσσερις φορές από τον μασέρ. Ειδικότερα, σύμφωνα με το BFMTV, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι ο μασέρ έκανε μασάζ στο στήθος της για αρκετή ώρα πριν την βιάσει ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη στο τραπέζι του μασάζ. Οι προσπάθειες της γυναίκας να αντισταθεί ήταν μάταιες.

Η 26χρονη έφυγε γρήγορα από το ξενοδοχείο και αποκάλυψε σε φίλους και συγγενείς τι συνέβη, ενώ αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία λίγες ημέρες αργότερα.

Στον απόηχο της καταγγελίας το ξενοδοχείο Ritz απέλυσε τον μασέρ. «Η εισαγγελία του Παρισιού ενημερώθηκε για την καταγγελία», δήλωσε δικαστική πηγή στο BFMTV. «Οι προκαταρκτικές έρευνες για την κατηγορία του βιασμού έχουν ανατεθεί στην 1η περιφέρεια του τμήματος ποινικών ερευνών».

Το Ritz στο Παρίσι ιδρύθηκε το 1898 από τον Σεζάρ Ριτζ και αποτελεί σύμβολο πολυτέλειας και αποκλειστικότητας, φιλοξενώντας πληθώρα επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, πολιτικών, ακόμη και βασιλικών προσώπων. Η ιστορική του σημασία υπογραμμίζεται περαιτέρω από τη σύνδεσή του με την τραγική τελευταία νύχτα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι αλ Φαγιέντ το 1997.

Σχετικά Άρθρα