Άργος:Το σκοτεινό παρελθόν του 34χρονου που περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του

 Άργος:Το σκοτεινό παρελθόν του 34χρονου που περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του

Βαρύ, σκοτεινό παρελθόν φέρεται να έχει ο 34χρονος που συνελήφθη στο Άργος, μετά την καταγγελία της 32χρονου συζύγου του για άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της. Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο γύρω από το φριχτό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 32χρονης. Την ίδια ώρα, σοκαριστικές είναι και οι πληροφορίες για το προφίλ και το παρελθόν του 34χρονου δράστη.

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος χτύπησε την 32χρονη με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη. Συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου στο Α.Τ. Τρίπολης και αύριο, Δευτέρα (03.03.24) αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης για εξετάσεις και αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δράστης ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία. Μάλιστα, είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία.

Αφότου παντρεύτηκε, συνέχισε τη χρήση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να τον διώχνουν από τους χώρους, όπου εργαζόταν.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αποκαλύπτουν το νοσηρό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωνε, καθώς και η μητέρα του – η οποία έχει πεθάνει εδώ και 7 χρόνια – έπεφτε θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

Σχετικά Άρθρα