Τέμπη:Το ηχητικό της ντροπής λίγο μετά την τραγωδία -Η άμορφη μάζα βαγονιών (vid)

 Τέμπη:Το ηχητικό της ντροπής λίγο μετά την τραγωδία -Η άμορφη μάζα βαγονιών (vid)

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο δημοσίευσε το MEGA, λίγη, μόλις, ώρα μετά από το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών. Ενώ επιβάτες έχουν σκοτωθεί, άλλοι παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή, οι δύο υπάλληλοι δείχνουν να μη γνωρίζουν τον αριθμό των επιβαινόντων της αμαξοστοιχίας και μιλούν με τρόπο που προκαλεί οργή για τα λεωφορεία που χρειάζονται για την απομάκρυνση από το σημείο της σύγκρουσης.

Ακολουθεί ο προκλητικός, ντροπιαστικός διάλογος:

  • Υπάλληλος σιδηροδρομικής εταιρείας 1: Μπαίνουν 10 λεωφορεία. 470 άτομα.
  • Υπάλληλος σιδηροδρομικής εταιρείας 2: Πόσα;
  • Υπάλληλος σιδηροδρομικής εταιρείας 1: 470 άτομα. Ωωω
  • Υπάλληλος σιδηροδρομικής εταιρείας 1: Γέμισε λεωφορεία.
  • Υπάλληλος σιδηροδρομικής εταιρείας 2: Γέμισε λεωφορεία έξω, δηλαδή πανηγύρι.

Η φωτογραφία που σοκάρει από το σημείο της τραγωδίας με την τσαλακωμένη, άμορφη μάζα βαγονιών

Σοκ προκαλεί μία φωτογραφία με τα διαλυμένα βαγόνια από το σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη που ήρθε στο φως στης δημοσιότητας σήμερα το πρωί.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται το επίκεντρο της φωτιάς και μέσα στο εσωτερικό του τριγώνου που έχει σχηματιστεί είναι το καμένο βαγόνι του κυλικείου, ενώ το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας έχει διαλυθεί.

«Από τη σφοδρή σύγκρουση έχει διαλυθεί η ηλεκτρομηχανή και το πρώτο βαγόνι. Ακριβώς στο κέντρο του τριγώνου η τσαλακωμένη μάζα είναι το βαγόνι του κυλικείου. Εκεί έχασαν τη ζωή τους 25 άνθρωποι», εξήγησε ο πραγματογνώμονας Κώστας Λακαφώσης μιλώντας στο Mega. Όπως σημείωσε ο ίδιος, στην πράσινη περιοχή θα μπορούσε να πατήσει ο οποιοσδήποτε γερανός, χωρίς να αλλοιωθεί το κέντρο του τριγώνου.

Σχετικά Άρθρα