Είναι ο Κουτσούμπας τραγουδιστής ή ποδοσφαιριστής; – Οι viral απαντήσεις παικτών στο Ρουκ Ζουκ (vid)

 Είναι ο Κουτσούμπας τραγουδιστής ή ποδοσφαιριστής; – Οι viral απαντήσεις παικτών στο Ρουκ Ζουκ (vid)

Viral έγιναν κάποιοι παίκτες στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 Ρουκ Ζουκ καθώς κανένας από τους πέντε δεν γνώριζε ποιος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, με τις απαντήσεις τους να είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικές, κάνοντας τον τραγουδιστή και ποδοσφαιριστή, ενώ δεν ήξεραν ποιος είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Ειδικότερα, στο τέλος του παιχνιδιού, ο αρχηγός της ομάδας, έπρεπε να πει 4 σχετικά πράγματα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ώστε αν τα βρουν οι συμπαίχτες του να πάρουν βαθμούς.

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι το θέμα μας» , είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζέτα Μακρυπούλια με τον παίχτη να απαντάει: «Ποιος είναι αυτός;».

Ο αρχηγός τελικά βρήκε με μεγάλη βοήθεια από την παρουσιάστρια 4 λέξεις (ΚΚΕ, Γενικός Γραμματέας, Βουλή, Βουλευτής).

Μέχρι να φτάσει εκεί ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ποιον έχουμε πρωθυπουργό, με εκείνον να απαντάει: «δεν ξέρω, τον Σαμαρά; Τσίπρα; Κάποιος από αυτούς δεν θα είναι;».

Όταν έφτασε η σειρά των υπόλοιπων παικτών να απαντήσουν ακούστηκαν τα εξής επικά:

“Παρουσιαστής”, “Τραγουδιστής”, “Ηθοποιός”, “ποδοσφαιριστής”.

Κατόπιν τούτου αλλά και άλλων απαντήσεων που δεν έδωσαν, οι παίκτες δεν κέρδισαν χρήματα με την παρουσιάστρια να τους τρολάρει:

«Σας ευχαριστώ για ένα μόνο πράγμα. Έφτασα στα 7 χρόνια εκπομπής και δεν έχει ξανατύχει ομάδα να μην κερδίσει τίποτα», τους είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το επικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα