Κασσελάκης: Μπαίνει στρατό στις 13 Μαρτίου -Πού θα παρουσιαστεί

 Κασσελάκης: Μπαίνει στρατό στις 13 Μαρτίου -Πού θα παρουσιαστεί

Στη σημερινή του συνέντευξη στον ANT1 και το Γιώργο Λιάγκα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ανακοίνωσε πως θα παρουσιαστεί στον Στρατό για την θητεία του στις 13 Μαρτίου.

«Σε 13 μέρες θα μπω στρατό, στη Θήβα ή την Σπάρτη. Μάλλον στη Σπάρτη», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ για τη διάρκεια της θητείας του είπε πως θα είναι 15 μέρες.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω τίποτα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει την καθημερινότητα μου εκεί. Έχω μια θεσμική θέση, το γνωρίζουν όλοι αλλά θα ακολουθήσω ό,τι λέει ο νόμος. Δεν ζητώ καμία ειδική μεταχείριση», ανέφερε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στις 29 Γενάρη, ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, καθώς μέχρι τότε ο σχεδιασμός ήταν ότι θα καταταγόταν εκεί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι 35 ετών, θα καταταγεί στο Στρατό Ξηράς και στο διάστημα της ολιγοήμερης θητείας του δεν δικαιούται άδεια από το στρατόπεδο, αλλά μόνο επισκέψεις συγγενικών του προσώπων.

Σημειώνεται ότι το στρατόπεδο στη Σπάρτη, στο οποίο αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ως πιο πιθανό να καταταγεί, είναι το Στρατόπεδο του Συνταγματάρχη Δαβάκη, στο οποίο λειτουργεί Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.

Σχετικά Άρθρα