Δούκας: Τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη δεν θα σβηστούν – Θα εισηγηθώ δημιουργία μνημείου

 Δούκας: Τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη δεν θα σβηστούν – Θα εισηγηθώ δημιουργία μνημείου

«Μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή», έγραψε ο Χάρης Δούκας για το σβήσιμο των ονομάτων της τραγωδίας των Τεμπών. «Ο Δήμος Αθηναίων θα φροντίσει με πράξεις, ώστε τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών να μην σβηστούν ποτέ από τη συλλογική μας μνήμη».

Για την κατακραυγή προς τον δήμο Αθηναίων που υπάλληλοί του, έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη που έγραψαν νέοι μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη έβγαλε αργοπορημένα μια ανακοίνωση μέσω Facebook o δήμαρχος Αθηναίων.

«Μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή», έγραψε ο Χάρης Δούκας και συμπλήρωσε: «Ο Δήμος Αθηναίων θα φροντίσει με πράξεις, ώστε τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών να μην σβηστούν ποτέ από τη συλλογική μας μνήμη».

Όπως σημειώνει ο κ. Δούκας «σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα εισηγηθώ τη δημιουργία μνημείου για τα θύματα των Τεμπών. Ο Δήμος Αθηναίων ενώνει τη φωνή του με τη φωνή των πολιτών για την απονομή δικαιοσύνης», καταλήγει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθηναίων λογοκρίθηκε στα social media λόγω του σβησίματος των ονομάτων των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σχετικά Άρθρα