Χρονοπούλου: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατό της

 Χρονοπούλου: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατό της

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου, κινεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από αίτημα του δικηγόρου της. Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, με αίτημα προς την Εισαγγελία ζητεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες θανάτου της ηθοποιού.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, ο οποίος εκτιμά ότι οι συνθήκες του θανάτου της πρέπει να διερευνηθούν, υπέβαλλε αίτημα στην Εισαγγελία, ενώ μεταξύ άλλων, αποδίδει καθυστέρηση στην κλήση ασθενοφόρου το οποίο ήταν ιδιωτικό και δεν ανήκε στο στόλο του ΕΚΑΒ.

Σε δηλώσεις του έχει εκφράσει τον προβληματισμό για το πώς προκλήθηκε το αιμάτωμα στο κεφάλι της. Ειδικότερα, ζητά να ερευνηθεί αν τραυματίστηκε από αμβλύ όργανο, δεδομένου ότι είχε πέσει στο χαλί και δεν ήταν δυνατό να προκληθεί το αιμάτωμα από αυτό.

Μεταξύ άλλων, έχει ήδη καταθέσει η βοηθός η οποία βρήκε σοβαρά τραυματισμένη τη Μαίρη Χρονοπούλου μέσα στο σπίτι της, καθώς και ένας ηθοποιός ο οποίος βοηθούσε τη αείμνηστη ηθοποιό σε διάφορες εργασίες και έχει λάβει ένα ποσό από την διαθήκη.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Ο κ. Χατζημιχάλης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, υποστηρίζοντας ότι από το σπίτι της ηθοποιού έλειπαν κοσμήματα, χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Ο τρόπος πτώσης και θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου προβληματίζει και άλλους δικούς της ανθρώπους.

«Θα έπρεπε να ερευνηθεί πώς έγινε, γιατί έμενε μόνη της εκείνη την ημέρα. Ήταν, δεν ήταν; Πώς έπεσε στο σκαλοπάτι; Γιατί ήταν ισόγειο εκεί όπου καθόταν η Μαίρη. Δεν πήγαινε στον πάνω όροφο», δήλωσε ο καλός φίλος της ηθοποιού, Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Σχετικά Άρθρα