Μαίρη Χρονοπούλου: Θα πρωταγωνιστήσει στον τρίτο κύκλο του “Έτερος Εγώ”

 Μαίρη Χρονοπούλου: Θα πρωταγωνιστήσει στον τρίτο κύκλο του “Έτερος Εγώ”

Καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις απανωτές δυσκολίες που βίωσε μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, αναφέρθηκε και σε μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και στη φιλία της με τον αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό, δεν θα πεις τίποτα. Μετά την πολύ δύσκολη περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα, πήρα φωτιά και μετά ήρθε το πρόβλημα στα μάτια μου. Όλα μαζί. Πέρασα πολλά. Ίσως έπρεπε να πληρώσω το τίμημα. Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω» και πρόσθεσε:

Τον Μάϊο “κλειδώνει” ο χρόνος των εκλογών – Το Μαξίμου εξετάζει τις διαστάσεις, τις κρίσεις και τον αντίκτυπο των μέτρων στήριξης

«Κατάφερα να σηκωθώ ξανά με πολύ αγώνα και έναν καλό φυσικοθεραπευτή, έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ πλησιάζοντάς με πολύ ανθρώπινα και πολύ ζεστά. Με έμαθε ξανά να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω. Του τα χρωστάω όλα. Δεν το πίστευα καν ότι θα συμβεί αυτό, αλλά έγινε χάρη σε αυτόν. Να είσαι καλά, Κώστα, σε ευχαριστώ» για να ολοκληρώσει:

«Πολλοί μου είπαν ότι έκανα άσχημα που ανέβασα εκείνη την απαίσια φωτογραφία μου, χοντρή και παράλυτη. Δεν νομίζω όμως ότι έκανα άσχημα. Ήταν ένα καλό μήνυμα» συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός

Η δυνατή φιλία της Μαίρης Χρονοπούλου με τον Νίκο Κούρκουλο

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία είναι νονά του Άλκη Κούρκουλου μίλησε για τη μοναδική σχέση που είχε με τον πατέρα του, τον αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο. «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα. Η οικογένεια που δεν είχα. Πάντα μαζί. Με φρόντιζε. Είναι η πιο ισχυρή παρουσία που είχα στη ζωή μου. Είμαι ορφανή ακόμα. Ήταν το παν για μένα».

Όπως είπε η δημοφιλής ηθοποιός επίσης: «τρυφερός φίλος ήταν ο Γιάννης Βόγλης, ο Φαίδων Γεωργίτσης ήταν καλός γείτονας. Θα ήθελα να έχω παίξει με τον Θανάση Βέγγο».

Μάλιστα αναφέρθηκε στον αξέχαστο κωμικό ηθοποιό όταν στον γάμο της, της φώναξε: «Μαίρη με πρόδωσες, αυτός που παντρεύτηκες δεν μου μοιάζει».

Νέος κύκλος για το “Έτερος Εγώ”

Η γνωστή ηθοποιός, που απέχει από την τηλεόραση και το θέατρο τα τελευταία 20 χρόνια, επανέρχεται δυναμικά.

«Με τη Μαίρη ετοιμάζουμε μια συνεργασία στον κύκλο του “Έτερος Εγώ” που ξεκινάμε να γυρίζουμε τώρα τον Μάρτιο, θα δούμε την Μαίρη σε έναν πολύ ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ρόλο που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον. Φιλοδοξώ να την δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Ο ρόλος θα έχει τα χαρακτηριστικά μιας πολύ δυνατής γυναίκας, η οποία ηγείτο παλιά μιας εγκληματικής οργάνωσης και παρέδωσε τα σκήπτρα στους νεότερους, οι οποίοι τώρα πρέπει να λογοδοτήσουν απέναντι της για αυτά που συνέβησαν. Η Μαίρη είναι ένα παιδί, έχει πολύ όρεξη για ζωή, δίψα για νέες εμπειρίες, που έχει στόχους και γενναιόδωρο πλάσμα. Είναι τιμητικό που δέχτηκε την πρόταση μας. Είναι ένας μύθος. Το συγκλονιστικό είναι ότι όταν την γνωρίσεις από κοντά, ξεπερνάει τον μύθο της” είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας σκηνοθέτης της σειράς.

«Είμαι συγκινημένη απερίγραπτα, είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα είναι το πιο δοτικό άτομο που γνώρισα στη ζωή μου» σχολίασε η Μαίρη Χρονοπούλου για τον σκηνοθέτη.

Σχετικά Άρθρα