Αγία Βαρβάρα: Με τη γυναίκα του ήταν μια χαρά λέει η αδερφή του 57χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του

 Αγία Βαρβάρα: Με τη γυναίκα του ήταν μια χαρά λέει η αδερφή του 57χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του

Το άγριο έγκλημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αγία Βαρβάρα με τον 69χρονο να πυροβολεί τον 57χρονο γαμπρό του και να τον σκοτώνει με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες νωρίτερα είχαν μαλώσει. Ο 57χρονος γιατρός στο επάγγελμα ήταν παντρεμένος με την κόρη του 69χρονου με την γυναίκα την ώρα που έγινε το φονικό ήταν εκτός Αττικής.

Η αδερφή του θύματος μίλησε στο newsit.gr λέγοντας ότι ο 57χρονος ήταν καλός άνθρωπος, με την γυναίκα του ήταν μια χαρά και φρόντιζε τα παιδιά του.

«Ο αδερφός μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν είχαν προβλήματα και εμένα μου ήρθε ξαφνικό. Με τη γυναίκα του ήταν μια χαρά, τα παιδιά του τα φρόντιζε ήταν πολύ καλός. Ήταν πάντα ευγενικός», ανέφερε.

Από την άλλη η μαρτυρία γείτονα κάνει λόγο ότι η δολοφονία πρέπει να έγινε μπροστά στο παιδί του 57χρονου. Όπως αναφέρει άκουσε δύο πυροβολισμούς και όλα έγιναν όταν ο 57χρονος γιατρός γυρνούσε στο σπίτι μαζί με το παιδί του.

«Ακούστηκε κάτι σαν αψιμαχία και μετά ένας πυροβολισμός. Βγήκαμε έξω γιατί υπήρχε ησυχία και ακούστηκε και μέχρι να πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός. Κάποιος φώναζε ”τι έκανες…” Μετά κατέβηκε ο πεθερός με την καραμπίνα στο χέρι, ήταν πίσω η γυναίκα του για να τον σταματήσει και φώναζε ¨εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ¨. Μετά ήρθε η αστυνομία… Δεν μάθαμε γιατί συνέβη, κάθε σπίτι έχει τα δικά του. Το παιδί πρέπει να ήταν μπροστά. Μαζί με το παιδί γυρνούσε ο πατέρας. Ήταν φυσιολογικοί άνθρωποι, προβλήματα προφανώς είχαν που δεν τα ξέραμε εμείς. Ήταν καλοί άνθρωποι, το τουλάχιστον το ζευγάρι, το θύμα με την γυναίκα του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο newsit.gr.

Σχετικά Άρθρα