Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Γιουχαρΐσματα στην ομιλία Ραγκούση

 Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Γιουχαρΐσματα στην ομιλία Ραγκούση

Η τοποθέτηση του Γιάννη Ραγκούση σχετικά με την εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη άναψε «φωτιές» στην αίθουσα, του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ με πολλούς συνέδρους να προχωρούν σε γιουχαΐσματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση από το προεδρείο.

Οι αποδοκιμασίες έγιναν μετά τη φράση του Γιάννη Ραγκούση: «Όσοι θέλετε να πιστέψετε ότι έκαναν καλό οι ανακοινώσεις ότι το κόμμα δανείστηκε από αλλοδαπή εταιρεία στο εξωτερικό πιστέψτε το». Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και παρέμβαση του Παναγιώτη Ρήγα.

Ραγκούσης: «Στροφή στην κεντροαριστερά» – Αιχμές κατά Κασσελάκη
«Η ιδέα στροφή νέα μεγάλη κεντροαριστερά είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να οδηγήσει σε ένα πλειοψηφικό κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει ο πρώην βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης στην τοποθέτηση του.

Ο Γιάννης Ραγκούσης ασκεί κριτική στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη αφήνοντας αιχμές. «Η επιστολή του προέδρου στην Πολιτική Γραμματεία ξεκίνησε ένα blame game, η μετάθεση ευθυνών φάνηκε και από την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη», υποστηρίζει ο κ. Ραγκούσης. Οι επόμενοι τρεις μήνες θα δείξουν την επόμενη τριετία, τόνισε.

«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», είπε καταληκτικά στην ομιλία του το στέλεχος του κόμματος, που νωρίτερα είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στο μεταξύ, πληροφορίες κάνουν λόγο για κινητικότητα προκειμένου να αναβληθούν οι εσωκομματικές εκλογές λίγες ώρες πριν από την ομιλία της κ. Ολγας Γεροβασίλη, η οποία αναμένεται να ανοίξει τα «χαρτιά» της σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του κόμματος.

Σχετικά Άρθρα