Καλαϊτζιδάκης: Στο Παίδων για να δει τον γιο του -Χρειάζεται εισαγγελική έγκριση

 Καλαϊτζιδάκης: Στο Παίδων για να δει τον γιο του -Χρειάζεται εισαγγελική έγκριση

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την Κορινθία με σκοπό να δει το ένα από τα ανήλικα παιδιά του, που βρίσκεται φρουρούμενο από αστυνομικούς στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε πως δεν ξέρει εάν θα καταφέρει να δει απόψε τον 15χρονο γιο του, το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί όταν έκαναν «ντου» στην καλύβα τους στην Ορεινή Κορινθία. Όπως είπε, πρέπει πρώτα δεν ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας. 

«Πρέπει να επικοινωνήσω με τον εισαγγελέα! Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Μου είπαν ότι το παιδί μου είναι εδώ αλλά δεν μπορώ να το δω. Δεν γνωρίζω για την υγεία του παιδιού μου γιατί δεν με αφήνουν να το δω καν», είπε.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός σήμερα το πρωί βρέθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς δικαστηρίου Κορίνθου και αφέθηκε ελεύθερος λόγω αναβολής της δίκης. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως ακόμα και αυτή την στιγμή, 4 μέρες μετά την εξαφάνιση της συζύγου και των παιδιών του, ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει που βρίσκονται.

«Η σύζυγος δεν ξέρω που βρίσκεται. Δεν γνωρίζω ακόμα τίποτα, μου έχουν πάρει τα τηλέφωνα τα πάντα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει καταρχάς».

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας των παλαιοχριστιανών σε λαγούμια στην Κόρινθο έχουν εξαφανιστεί από την Κυριακή χωρίς μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές να τους εντοπίσουν.

Σχετικά Άρθρα