Βέρτης: Ο ψευτογιατρός και οι εμβολιασμοί -Τι απαντά η δικηγόρος του

 Βέρτης: Ο ψευτογιατρός και οι εμβολιασμοί -Τι απαντά η δικηγόρος του

Μπλεξίματα για το Νίκο Βέρτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναμένεται να βρεθεί τον Ιούνιο σε δίκη γιατί φέρεται να προσέλαβε ψευτογιατρό για μαζικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού σε 30 μουσικούς της ορχήστρας του, πριν αρχίσουν τις συναυλίες τους στο Ισραήλ. Η δικηγόρος του τραγουδιστή, Φιλιππία Κατσαούνη, μίλησε σήμερα στον Alpha για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον εντολέα του.

Σε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, η δικηγόρος σημείωσε: «Ο κ. Βέρτης, όπως και οι στενοί συνεργάτες του, είναι θύματα σε αυτή την ιστορία. Δεν είχαν καμία σχέση με τη διοργάνωση του εμβολιασμού, την οποία ανέλαβε ισραηλινή εταιρία παραγωγής συναυλιών αναθέτοντας τον εμβολιασμό τους σε ένα πρόσωπο που τους παρουσιάστηκε σαν γιατρός και τον οποίο πρώτη φορά συνάντησαν την ημέρα του εμβολιασμού όλων.

Λίγο καιρό πριν είχαν χάσει στενά συγγενικά τους πρόσωπα από την πανδημία. Συγκεκριμένα ο κ. Βέρτης έχασε την πρώτη ξαδέρφη του και τον θείο του που ήταν και πατέρας ενός εκ των συνεργατών του. Γι’ αυτό άλλωστε μαζί με τον κ. Βέρτη, με συνεργάτες του και μέλη της ορχήστρας που επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Ισραήλ, εμβολιάστηκαν και συνεργάτες του που δεν ταξίδεψαν μαζί με τους υπόλοιπους για τη συναυλία, ενώ επίσης εμβολιάστηκαν και συγγενικά τους πρόσωπα, με μόνο σκοπό την προστασία της υγείας όλων.

Να τονίσω πως ο εμβολιασμός ήταν προαιρετικός, κανένας δεν εξαναγκάστηκε να εμβολιαστεί, ούτε να συμμετέχει στη συναυλία. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι εξαπατήθηκαν, ο ίδιος ο κ. Βέρτης τους προέτρεψε όλους να κινηθούν δικαστικά κατά παντός υπευθύνου και έτσι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες εναντίον του πραγματικά υπαίτιου προσώπου.

Να τονίσω πως εμβολιάστηκαν πάνω από 30 άτομα και μόνο 2 εξ αυτών, έχοντας προσωπικά κίνητρα, στράφηκαν εναντίον του κ. Βέρτη και όχι εναντίον του δήθεν γιατρού, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν τα στοιχεία του τελευταίου. Τέλος, αν και είναι εξαιρετικά προφανές, ο κ. Βέρτης δεν είναι εργοδότης των μελών της ορχήστρας και ο λόγος που στοχοποιείται είναι πως αποτελεί το μόνο ευρέως αναγνωρίσιμο πρόσωπο στη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε μέσω αυτού επιδιώκεται δημοσιότητα».

Σχετικά Άρθρα