Γιαννούλης για ΣΥΡΙΖΑ: “Φτάνουμε στο όριο. Να κουραστούμε και να κουράσουμε”

 Γιαννούλης για ΣΥΡΙΖΑ: “Φτάνουμε στο όριο. Να κουραστούμε και να κουράσουμε”

Και ο βουλευτής και τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης προστίθεται στην λίστα των κορυφαίων στελεχών που αντιδρούν για τα τεκταονόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκφράζει την αγωνία του για τις εσωκομματικές εξελίξεις.

“Φτάνουμε στο όριο. Να κουραστούμε και να κουράσουμε”, αναφέρει με ανάρτησή του και αφήνει αιχμές κατά της ηγεσίας αλλά και κατά όσων αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αναλυτικά:

Φτάνουμε στο όριο. Να κουραστούμε και να κουράσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν είναι οικόπεδο για αντιπαροχή στους εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες που χαίρονται για την κληρονομιά αλλά αλλάζει η διάθεση τους και η στάση τους από τα ποσοστά που βγάζει το σχέδιο. Όλοι θέλουν ρετιρέ και για τον πρώτο όροφο μηδενικό ενδιαφέρον. Έρχεται κάποτε και η στιγμή που δεν έχει γυρισμό. Το σινιάλο θα μας το δώσουν τα μέλη στην πλάτη των οποίων γίνεται όλη η κουβέντα και για την προσχηματική ενότητα που συνήθως είναι ένας διάλογος μέχρι να περάσει το δικό μας. Και αν δεν συμβεί αυτό, τότε αρχίζει η επίκληση καταστατικών αρχών που όταν παραποιούνται με τασική ιδιοτέλεια είναι όλα καλά. Όταν αφορούν τους άλλους, είναι εκτροπή.
Κανείς μας δεν θα ξεφύγει από την σκληρή και ακέραιη κρίση της ιστορίας, αν καταδεχτεί να ασχοληθεί με αυτό που θα αφήσουμε.

Σχετικά Άρθρα