Αρναούτογλου: Βροχερός ο καιρός από αύριο και τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο

 Αρναούτογλου: Βροχερός ο καιρός από αύριο και τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο

Με βροχές τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πελοποννήσου συνεχίζει ο καιρός τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία (τοπικά) στην ΒΔ Αττική, στα ανατολικά της Πελοποννήσου.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν στην Πελοπόννησο και στα δυτικά της βόρειας Κρήτης. Το βράδυ καταιγίδες θα ξεσπάσουν στη δυτική παράκτια ζώνη της Πελοποννήσου και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 βαθμούς στα κεντρικά, στους 8 με 13 στα βόρεια και στους 15 στα νότια. Στα ανατολικά θα κυμανθεί από 13 έως 15 βαθμούς και στα δυτικά στους 16 βαθμούς.

Στην Αττική, θα έχουμε βροχές από τα ξημερώματα της Τρίτης και από το μεσημέρι θα κυριαρχήσει μόνο συννεφιά. Η θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης βροχές το πρωί και προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα νότια τμήματα της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 10 έως 12 βαθμούς.

Την Τετάρτη στα ΝΔ θα είναι έντονες οι βροχές, ενώ άστατος θα είναι ο καιρός μέχρι και την Εύβοια.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επιμείνουν στα ΝΔ της Πελοποννήσου και τη Δυτική Ελλάδα και το Σάββατο οι βροχές θα μετακινηθούν προς τα ΒΔ της χώρας.

Σχετικά Άρθρα