Σε “γραμμή” Γεροβασίλη ο Σπίρτζης για “δημοψήφισμα” Κασσελάκη -“Το τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λήξει στο προηγούμενο συνέδριο”

 Σε “γραμμή” Γεροβασίλη ο Σπίρτζης για “δημοψήφισμα” Κασσελάκη -“Το τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λήξει στο προηγούμενο συνέδριο”

Λίγη ώρα μετά την παρέμβαση του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Σπίρτζης άφησε σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης δεν πρόκειται να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο που απέστειλε -μέσω του iSyriza- στα μέλη του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης με αίτημα το ενδεχόμενο αλλαγής ονόματος, λογοτύπου και δομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Πολλά από αυτά είναι ληγμένα ζητήματα. Μάλλον δεν είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Το τι είδους κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λήξει στο προηγούμενο συνέδριο, διευκρίνισε, και σημείωσε πως τα ταυτοτικά ζητήματα δεν λήγουν ανάλογα με το ποιος είναι πρόεδρος, αλλά στο συνέδριο.

Κινούμενος στην ίδια γραμμή με την Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Σπίρτζης χαρακτήρισε απαράδεκτη την κίνηση Κασσελάκη να βγάζει ερωτηματολόγιο με πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τόνισε δε πως όταν ο πρόεδρος ενός κόμματος δεν γνωρίζει ποιες είναι οι διαδικασίες που ο ίδιος εισηγήθηκε, κάτι δεν πάει καλά.

Επίσης, έκανε λόγο για οργανωτικό χάος στον ΣΥΡΙΖΑ και προσπάθεια του Κασσελάκη να το βγάλει από πάνω του.

Τέλος, κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Σχετικά Άρθρα