Χώρισαν ο Βασίλης Δημάκης και η Ερασμία Μάνου

 Χώρισαν ο Βασίλης Δημάκης και η Ερασμία Μάνου

Στην ξαφνική λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχαν υπογράψει πριν από λίγους μήνες προχώρησαν η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης. Το γνωστό ζευγάρι είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης τον Μάιο του 2023 αλλά όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους στη ζωή. Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης είχαν δεχθεί αρκετά επικριτικά σχόλια για τη μεταξύ τους σχέση λόγω του ότι εκείνος κρατείται τα τελευταία χρόνια στις φυλακές Κορυδαλλού, με την Σοφία Βόσσου να στηρίζει «αθόρυβα» την απόφαση της κόρης της.

Ωστόσο, με μία ανάρτησή του την Παρασκευή 16/2 ο Βασίλης Δημάκης ανακοίνωσε τον χωρισμό γράφοντας για «μια αγάπη που έπαψε και μια καρδιά που έκλαψε».

«Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα , σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μανού πρώην σύντροφο μου!

Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφή!

Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή! Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε ‘’κάθε εμπόδιο για καλό’’!

Επίσης εύχομαι , σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!», έγραψε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Δημάκης στην ανάρτησή του.

Σχετικά Άρθρα