Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Επανομής-αγνοείται ο οδηγός

 Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Επανομής-αγνοείται ο οδηγός

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πριν από λίγη ώρα στη θάλασσα, στο λιμάνι της Επανομής, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι οι αρχές δέχτηκαν κλήση από πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και ανέφεραν το περιστατικό.

Άνδρας πιθανολογείται 66 ετών, όπως αναφέρει το ethermaikos.gr έπεσε με το αυτοκίνητό του στην θαλάσσια περιοχή του λιμανιού στην Επανομή, Θεσσαλονίκης. Η είδηση έγινε γνωστή τις πρώτες μεσημβρινές ώρες. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες ακόμα πληροφορίες ο άνδρας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο άτυχος άνδρας, ενώ διεξάγονται έρευνες με δύτη για τον εντοπισμό του. Εξαιτίας της δυσκολίας ανάσυρσης του οχήματος θα συνδράμει πλωτό σκάφος.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα οι πινακίδες του αυτοκινήτου δεν ανήκουν σε κάτοικο της Επανομής. Αυτό που συμπεραίνουν μέχρι στιγμής από τις έρευνες είναι ότι ο οδηγός ήξερε καλά την περιοχή.

Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει στελέχη του Λιμενικού Σώματος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κληθεί και ο ΟΦΚΑΘ προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση ανάσυρσης του οχήματος από τη θάλασσα.

Σχετικά Άρθρα